Edellinen sarjapeli päättyi jatkosarjan ensimmäiseen tappioon. Viikko oli treenattu hyvin ja joukkueen tahtotila oli vahva paluu voittojen pariin tehdään nopeasti. Helppoa se ei missään nimessä tule olemaan kun kauden aikaisemmat neljä peliä Pelicansia vastaat ovat olleet tiukkoja ja tasaisia.

FB Factor – Pelicans SB 8-5 (2-1, 3-1, 3-3)
Edellisissä otteluissa tavaramerkiksi on tullut hyvä peliin. Ja se saatiin myös tällä kertaa. Eka maali jo pelin toisella minuutilla ja taululle 2-0 ennen kuin viittä minuuttia oli täyteen saatu. Senkin jälkeen oli hirveä määrä maalipaikkoja, mutta enempää maaleja Factorin tytöt eivät saaneet tehtyä ja kun Pelsut saivat kuparisen rikki erän loppupuolella niin ekalle erätauolle johdossa 2-1.
Toisen erän alku oli kuin ensimmäisen uusinto. Heti erän alkuun maali ja viiden minuutin kohdalla toinen. Pelsut pystyivät kaventamaan heti seuraavassa vaihdossa, mutta erän lopussa Lilja vielä niittasi pallon kertaalleen maaliin ja toiselle erätauolle tilanteessa 5-2.
Kolmannessa erässä molemmat joukkueet tekivät vielä kolme maalia lisää, mutta missään vaiheessa Pelsut eivät päässeet kahta maalia lähemmäksi kunnon iskuetäisyydelle. Oikeuttu voitto Factorin tytöille ja paluu voittojen tielle tapahtui nopeasti.

Factorin pistetytöt: Maija 2+1, Pääkköne 2+1, Lilja 1+1, Nepe 1+1, Saara 1+0, Ape 1+0, Nella 0+1, Kaisa 0+1, Tuuli 0+1

Pudotuspelikarsintapaikka on nyt lähes tulkoon varma ja runkosarjan voittokin tukevasti vielä omissa käsissä. Pelit jatkuvat tulevana viikonloppuna tupla kotipeleillä.