Viikon pelitauon jälkeen päästiin taas tosi toimiin tuplakotipelien merkeissä. Lisämausteen SPV viikonloppuun toi se että Riverian media-alan opiskelijat striimasivat pelit monikameratuotantona ja peleissä oli selostajana itse Julius Mella, Loisto Castin taajuuksilta tuttu säbäpersoona.

FB Factor – SPV 11-9 (4-2, 5-3, 2-4)
Jo alusta alkaen oli selvää että ottelussa tullaan tekemään paljon maaleja ja niitä tulikin lopulta 20 kpl. Pelistä on olemassa niin hieno tallenne että tällä kertaa tästä pelistä ei tämän isompaa kirjallista raporttia tule. Ottelu löytyy tuosta alapuolelta. Nauttikaa pelistä 🙂

Factorin pistetytöt: Pääkkönen 2+3, Jennica 2+1, Saara 2+1, Lilja 1+2, Nepe 2+0, Tuuli 1+0, Elsak 1+0, Ape 0+1, SIra 0+1, Irkku 0+1

FB Factor – SPV 7-9 (1-5, 3-1, 3-3)
Viikonlopun toinen peli sai unelma alun kun Nepe tinttasi pallon maaliin jo reilun minuutin kohdalla. Mutta siihenpä ne ensimmäisen erän ilon aiheet päättyivät. Vastustaja teki seuraavat viisi maalia ja erä tauolle tylyssä tilanteessa 1-5. Toisen erän alku oli jälleen tehokas Saara pisti pallon maaliin heti ensimmäisessä vaihdossa ja muutenkin pelistä saatiin paremmin kiinni. Toisessa erässä Saara onnistui maalinteossa vielä toistamiseen ja Maija kertaalleen niin erä tauolle huomattavasti paremmassa tilanteessa 4-6. Kolmanteen erään kaivettiin esiin työhaalarit ja kuin yllättäin Factorin tytöt johtivat peliä 7-6 jo ennen erän puoliväliä. Erän puolivälissä sattui musta viisi minuuttinen jonka aikana SPV viimeisteli kolme maalia ja peli oli selvä.

Factorin pistetytöt: Saara 3+1, Pääkkönen 1+1, Jennica 0+2, Maija 1+0, Lilja 1+0, Nepe 1+0, Sira 0+1, Vilma 0+1

Pitkä voittoputki meni poikki ja pudotuspelikarsintapaikka ei vielä varmistunut. No heti tulevana sunnuntaina on seuraava koti peli missä paikka voidaan varmistaa. Vastaan tulee silloin Pelicans SB Lahdesta