Ajankohtaista

Turnausviikolla joukkueen ylle laskeutui sysimusta pilvi ja salibandy tuntui aivan toissijaiselta asialta. Joukkue saatiin kuitenkin tsempattua pelipäiväksi riittävän hyvään tilaan ja kaksi tärkeää sarjapistettä lähti Kontiolahteen.

Häme Stars – FB Factor 2-1 (0-0, 1-1, 1-0)
Hyvin nukutun hotelli yön jälkeen Mosahallin kentällä vastaan asettui Häme Stars. Peli oli molemmilta joukkueelta tarkaa puolustamista jossa maaleilla ei juhlittu. Tiiviin puolustamisen lisäksi molemmissa päissä veskarit olivat hyvällä pelipäällä niin maalinteko oli todella haastavaa. Harmittavasti Hästä sai pallon maalin kaksi kertaa Factorin yhtä vastaan niin pisteet tällä kertää Hämeeseen.

Factorin pistetytöt: Jennica 1+0, Nepe 0+1

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

FB Factor – Pelicans 4-2 (0-0, 1-1, 3-1)
Päivän toisessa pelissä vastaan tuli Pelicans. Myös tässä pelissä maalit olivat tiukassa ja ensimmäistä maalia saatiin tässäkin ottelussa odottaa aina toiseen erään asti. Onneksi kolmannessa erässä Factorin tytöt saivat pallon riittävän monta kertaa Pelivans maaliin ja tärkeät sarjapisteet matkaavat Kontiolahteen. Neljän pelatun pelin jälkeen kasassa on kolme voittoa ja yksi tappio. Sarjasijoitus on kahden turnauksen jälkeen toinen.

Factorin pistetytöt: Aino 2+1, Minea 1+1, Saara 1+0, Maija 0+1, Liina 0+1

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

Pelit jatkuvat jo tämän viikon sunnuntaina Lahdessa. Vastassa ovat SB-Pro/VSS ja Eräviikingit. Lahden turnauksen jälkeen on puolet SM-alkusarjasta pelattu.