Kauden toiseen SM-karsintaturnaukseen lähdettiin flunssa aallon kourissa ainoastaan kahden kentällisen voimin.

FB Factor – LoSB/SB-Pro 1-6
Humpan juoni oli alusta alkaen selvä. Factorin tytöt pyörittää, myllyttää ja luo maalipaikkoja ja vastustaja iskee ainoastaan vastaan. Tähän kun lisätään että palloa ei saada sitten mistään maaliin ja vastustaja tekee maalin käytännössä jokaisesta paikastaan, niin vaikeaahan se oli. Puolenkymmentä tolppaa/ylärimaa ja saman verran tuhlattuja avopaikkoja ja vain yksi maali. Sillä harvoin voittaa säbäpeliä. Peli ei ollut pelinä huono ainoastaan tulokseen ei voi olla tyytyväinen.

Factorin pistetytöt: Saara 1+0

Valokuvia ottelusta

PSS- FB Factor 6-6
Ruokaa koneeseen ja seuraavana vastaan PSS. Ottelun ensimmäisessä erässä Factorin tytöiltä onnistui lähes kaikki ja erätauolle siirryttiin 4-0 johdossa. Toisessa erässä johtolukemat kasvoivat jo lukemiin 6-1 ennen kuin erän lopussa PSS kaksi kavennus maalia ja peli sai kolmenteen erän ihan uuden luonteen. Kolmas erä oli väsyneiden tyttöjen taistelua kelloa vastaan. Mutta niin vaan PSS tuli maali kerrallaan tasatilanteeseen ja pisteet jaettiin lukemin 6-6.

Factorin pistetytöt: Nepe 2+2, Rova 2+1 Saara 2+0, Jennica 0+2, Fredu 0+1

T18 pelit jatkuvat ensi viikolla Lappeenrannassa. Silloin vastassa samat joukkueet uudestaan eli revanssin paikka. Toivotaan että saurastupa saadaan tyhjemmäksi siihen mennessä.