Huili viikonlopun jälkeen päästiin taas pelamaan kotikentällä. Kyseessä oli ns paikallispeli, kun vastaan saapui Etälä-Karjalan ylpeys Saipa. Pelaajia kokoonpanoon saatiin hienosti 16+3 ja kaikki näytti hyvältä ennen peliä.

FB Factor – Saipa 9-1 (2-0, 6-1, 1-0)
Ensimmäinen erä oli tunnusteleva ja suhteellisen tasaisainen niin maalien kuin pelitilanteidenkin valossa. Ottelun avausmaali nähtiin erän puolivälissä, kun Factorin tytöt toimittivat palloa Saipan maalin eteen ja monen pompun kautta se lopulta kimpoili maaliviivan yli. Maali merkattiin omaksi maaliksi. Pari minuuttia ennen erän loppua Factorille tuomittiin rankkari ja Minea toimitti mallon varmuudella maalin perukoille.

Toinen erä oli sitten Factorin tyttöjen täydellistä hallintaa heti ensimäisestä minuutista alkaen. Erä ei ehtinyt vanhentua minuuttiakaan, kun Nepe tinttasi pallon maaliin hienon yksilösuorituksen päätteeksi. Muutama minuutti edellisestä niin Rova toimitti pallon aivan vastustajan maalin yläkulmaan. Seuraavan maalin tekikin Saipa, mutta Nepe kuittasi maalin heti seuraavassa vaihdossa Moonan nappisyötöstä. Erän viimeisen neljän minuutin aikana sitten olikin hienojen maalien show, kun Factorin tytöt taiteilivat kolme lisämaalia. Maalien tekijät järjestyksessä Minea, Nepe, Minea. Toiselle erätauolle Factorin johtaessa 8-1

Kun vielä heti kolmannen erän alkuun Elsa luikerteli lukemiksi 9-1, niin peli oli taputeltu. Lisää hyviä maalipaikkoja nähtiin kyllä jatkuvalla tahdilla, mutta maaleja ei sen enempää enää saatu aikaan. Laukaukset kolmannessa eräss maaliakohden meni Factorille 12-2. Kypsää tekemistä koko joukkueelta ja täysin ansaitusti täydet pisteet kotijoukkueelle. Näin ollen Factorin hienot otteet kotiotteluista saivat jatkoa. Seitsemän matsia on kotikentällä pelattu ja vaan kerran on jääty ilman pisteitä. Hieno suoritus ensimmäistä kautta tällä sarjatasolla pelaavalta joukkueelta.

Factorin pistetytöt: Minea 3+0, Nepe 3+0, Elsa 1+1, Moona 0+2, Rova 1+0, Fredu 0+1, Vilma 0+1, Liina 0+1, Sira 0+1

Valokuvia ottelusta

Kolme ottelua runkosarjaa jälellä ja taistelu pleijaripaikasta jatkuu kiivaana. Viimeinen kotiottelu pelataan tulevana lauantaina. Ja vastaan tulee hallitseva T18 Suomenmestari ja sarjaa johtava Classic. Jatkuuko Factorin  tyttöjen hienot otteet kotiotteluissa vai odottaako heitä Classicin pesukone. Kannattaa tulla paikanpäälle katsomaan miten käy.