Factorin T18 tytöt pääsivät avaamaan uuden Lehmon liikuntahallin pelitapahtumat. 180 katsojaa näkivät tiukan ja tasaisen kärkikamppailun, joka päättyi lopulta Factorin maalin voittoon. Pelissä ei hirveästi hienouksia nähty ja Factorin tyttöjen otteissa näkyi selvästi kuukauden pelitauko.

FB Factor – Pelicans SB 6-5 (3-2, 1-1, 2-2)
Uuden hallin ensimmäinen maali nähtiin ajassa 3.07, kun Pelsut saivat pallon ensimmäistä kertaa Factorin maaliin. Tasoitusmaali reilun viiden minuutin päästä Elsan toimiessa viimeistelijänä Minean tarjoilusta. Pelsut siirtyivät uudestaan johtoon neljä minuuttia ennen erän loppua pelatessaan ylivoimalla. Tästä huolimatta erätauolle siirryttiin kuitenkin Factorin johtaessa 3-2. Ensin Lilja tasoitti pelin Jennican syötöstä ja heti seuraavassa vaihdossa Jennica viimeisteli itse maalin Saaran syötöstä hienon kuvion päätteeksi.

Toinen erä sai Factorin kannalta hienon lähdön, Minean tehdässä maalin vain minuutin pelin jälkeen Nepen esityöstä. Erän puolivälissä Pelsut tulivat maalin päähän jälleen ylivoimalla. Ja pääsivät erän lopussa jo kolmannen kerran kokeilemaan ylivoimaa, mutta tällä kertaa Factorin alivoima kesti ja erätauolle lukemissa 4-3.

Kolmannessa erässä maaleja tehtiin vuorotahtiin Factor-Pelsut-Factor-Pelsut ja pisteet jännitys näytelmän päätteeksi Factorille ja hallin avausmatsi sai toivotun lopputuloksen.

Factorin pistetytöt: Minea 2+1, Jennica 1+1, Saara 1+1, Lilja 1+0, Elsa K 1+0, Sira 0+1, Vilma 0+1, Nepe 0+1