Toista kautta peräkkäin sarja päästiin avaamaan kotiturnauksella Kontiolahden liikuntahallilla. Mukaan saatiin melkein koko rosteri ja vahvuudella 17+2 päästiin T18 SM-alkusarja korkkaamaan.

Northern Stars – FB Factor 6-9 (3-4, 2-1, 1-4)
Kauden ensimmäisessä pelissä vastaan asettui yksi lohkon ennakkosuosikeista Northern Stars. Norssi vilisee toinen toistaan taitavempia maajoukkuetiepelaajia kirkkaimpana tähtenä U19 maajoukkueessakin pelannut Ilona Mäkelä. Ottelu oli kahden maalien tekemistä rakastavan joukkueen kohtaaminen, missä puolustaminen oli välillä vaan se pakollinen paha. Ensimmäinen erä jo näytti mitä tuleman pitää. Joukkueet mättivät seitsemän hienoa maalia. Toisessa erässä tahti hieman tasaantui ja maaleja nähtiin ainoastaan kolme ja kolmanteen erään lähdettiin 5-5 tasatilanteesta. Kolmannessa erässä Factorin tytöt lisäsivät vielä yhden vaihteen koneeseen ja pallo löytyi vielä neljä kertaa Norssin maaliin ja kun Norssi ei saanut kuin yhden maalin niin sarja-avauksesta pisteet Kontiolahteen maalein 9-6.

Factorin pistetytöt: Nepe 3+1, Minea 3+0, Tuuli 0+2, SIra 1+0, Linda 1+0, Elsa P 1+0, Minttu 0+1, Nella 0+1, Saara 0+1, Jennica 0+1, Lilja 0+1

Valokuvia ottelusta

FB Factor – Tiikerit/BBU 6-4 (1-1, 2-0, 3-3)
Reilun seittemän tunnin tauon jälkeen turnauksen viimeisessä pelissä vastaan tuli Tiikereiden ja Blackbirdsin yhteisjoukkue. Päivän toinen peli oli ensimmäistä sekavampi ja paikkapaikoin se meni päästä päähän kilpajuoksuksi. Mitään hienouksia ei ottelussa nähty ja tärkeintä oli että saatiin tehtyä tarvittava määrä maaleja jotta pisteet tästäkin pelistä jäivät Kontiolahteen. Kaikki kolme viisikkoa onnistui maalinteossa myös tässä pelissä.

Factorin pistetytöt: Jennica 2+0, Linda 2+0, Vilma 1+0, Nepe 1+0, Liina 0+1, Lilja 0+1, Moona 0+1, SIra 0+1, Elsa P 0+1, Tuuli 0+1

Pelit jatkuvat kahden viikonpäästä Helsingissä Mosahallilla. Silloin vastassa Häme Stars ja Pelicans SB