Ajankohtaista

Vuodesta toiseen tytöt pääsevät päättämään syysloman pelireissulla. Lähtökohdat eivät siis olleet helpoimmat, kun viikon aikana rytmit ovat kääntyneet suurimmalla osalla nurinpäin. Ja vastustajat tiedettiin etukäteen todella koviksi naisten liigapelaajia ja nuorten maajoukkuetähtiä viliseviksi.

FB Factor – ÅIF 3-3 (1-0, 1-2, 1-1)

Hallille saavuttaessa jo joku tiesi kertoa, että ÅIF:lla on mukana kokoonpanossa naisten liigajoukkueen pelaajia. Ja kai siellä muutama niitä oikeasti taisi olla. Ensimmäiset viisi minuuttia oli Factorin tytöiltä sekavaa ja vähän ujoa pelaamista, mutta sen jälkeen kone lähti hyvin käyntiin. Factor siirtyikin jo 2-0 johtoon toisen erän alussa. Toisen erän loppupuolelle ÅIF pääsi ylivoiman jälkeen peliin paremmin mukaan ja tasoitti pelin muutamassa minuutissa. Kieltämättä näissä maaleissa pallo taas pomppi kuin flipperissä konsanaan. Kolmas erä oli selkeintä Factorin hallintaa. Laukaukset maalia kohti 10-4, mutta molemmat joukkueet saivat pallon vaan kertaalleen maaliin. Todella hyvä peli Factorin tytöiltä kovaa vastustajaa vastaan. Ei olisi voittokaan ollut ollenkaan vääryys tästä pelistä.

Factorin pistetytöt: Eve 2+0, Emppu 0+2, Kiia 1+0

Factorin parhaana palkittiin Jutta

Maalikooste

Ottelun tilastot

PSS – FB Factor 12-0 (12-0, x-x, x-x)

No tässtä pelistä ei jäänyt paljoa kerrottavaa jälkipolville. Asenne oli Factorin tytöillä jo ennen pelin alkua sellainen, että peliä ei voida voittaa, kun vastustaja on niin hyvä ja siellä on niitä nuorten maajoukkuepelaajia. Ja se näkyi otteista jo heti ensimmäisestä vaihdosta alkaen. Maalikooste kertoo varmaan kaiken oleellisin minkälaisessa pesukoneessa 13 minuuttia ja 25 sekuntia pyörittiin. Onneksi salibandyssa on tuo 12:sta maalinsääntö 🙂

Factorin pistetytöt: –

Factorin parhaana palkittiin Roosa

Maalikooste

Kaksi turnausta on nyt A-tyttöjen divari takana ja ennakko-odotusten mukaisesti PSS ja O2 menevät omia menojaan ja muut sarjan joukkueet pelaavat keskenään hyviä ja tasaisia pelejä. A-tyttöjen I-divisioona jatkuu 11.11.2017 Askolassa, jossa vastassa ovat Sudet SB ja ÅIF. Turnauspäivä on haasteellinen, koska samana päivänä pelataan myös naisten II-divisioonan sarjaturnaus Kontiolahdessa. Saa nähdä miten valmennus pelaajat näihin turnauksiin jakaa.