NST – FB Factor 1-9 ( 0-2 1-5 0-2 )

Tällä kerralla Anna jäi kotiin pesemään hiuksiaan, Jutta jäi kotiin kisulaan ja Kossu oli ”kertaamassa” rippikoulua. Pelin alku lähti meiltä sujumaan oikein hyvin, teimme ensimmäisen maalin ajassa 7.27 pitkien pallollisten pyöritysten jälkeen. Toinen erä alkoi Sohvin nopealla maalilla 13 sekunnin jälkeen erän alusta, jonka jälkeen veimme pelin reiluun johtoon 1-7. Kolmannessa erässä valmentaja kärsi jo niin pahoista homeongelmista, että ohjeita ei enää sadellut. Pelasimme hyvää pallollista peliä koko pelin ajan.

Pistetytöt: Emppu 2+1, Sohvi 2+0, Eve 2+0, Salla 1+1, Kiia 1+1, Nelli 1+0, Jatta 0+1, Senni 0+1, Ninni 0+1

Maalikooste NST pelistä

FB Factor – O2-JKL 2-2 ( 1-0 1-1 0-1 )

Heti pelin alussa vääntö oli tasaista ja molemmilla oli paljon maalipaikkoja. Ajassa 13.57 siirryimme johtoon Sohvin tekemällä maalilla. Kun toinen erä alkoi teimme ( siis vastustajan maalivahti teki ) 2-0 johtomaalimme. Meidän jäähymme loppuessa pienen vaihtohärdellin takia vastustaja teki ylivoimalla maalin. Pallo suorastaan lirui maalimme pienen tuurin kera. Kolmas erä näytti siltä, että ei hyvältä näyttänyt. Peli oli edelleen tasaista, mutta molemmat joukkueet huitoivat ohi hyvistäkin paikoista. Vastustaja tuli tasoihin ajassa 37.48 ripulirannevedolla, joka liiti puolesta kentästä kaikkien yli keskelle maalin yläosaa. Lukuisista maalipaikoista emme saaneet sohittua palloa sisään, vielä lopussa vastustaja sai ylivoimahyökkäyksen, jossa myös he sohivat pallosta ohi. Hampaankoloon jäi viimeisimmän pelin lisäksi kotimatkalla syötyjä Gifflar pullia.

Pistetytöt: Sohvi 1+0, Kiia 1+0, Emi 0+1, Nelli 0+1

Maalikooste O2 pelistä

Päivän peleistä jäi ihan hyvä fiilis.

Terveisin. B-tytöt

B-tyttöjen runkosarjan viimeinen turnaus pelataan Kontiolahdessa 5.3. Sieltä pitää napata vielä yksi voitto playoff-karsintapaikan saavuttamiseksi.