Ensimmäiselle pitkälle pelireissulle joukkue lähtee hyvillä mielin. Bussissa voi oikein tuntea jännityksen ja energian virtaavan, mikä toivottavasti näkyy kentällä positiivisesti. Valmentajan priiffauksen jälkeen ketjut pääsevätkin miettimään kuvioita ja erilaisia vapareita millä lähdetään päivän peleihin. Energiaa aletaan suuntaamaan oikeisiin asioihin ja naiset ovat valmiita pelaamaan!

Fb Factor – Josba (7-4)
Ensimmäinen peli alkaa! Vastassa tuttu vastustaja, jota ei pidä aliarvioida ollenkaan. Factorin naiset pistävätkin parastaan ja heti parin minuutin pelaamisen jälkeen Anni Myller pistää pallon häkkiin loistavan karvaamisen johdosta. Tilanne 1-0 Factorille. Tilanteita syntyy hyvin molempiin päihin, mutta maaleja ei enää synny tässä erässä.

Toinen erä alkaa. heti erän alkuun Merike tykittää Annin syötöstä 2-0 maalin ja melkein perään Julia hienolla yksilö suorituksellaan laittaa pallon häkkiin ja tilanne 3-0. Josbahan ei tästä lannistu vaan tulee entistä tiukemmin kiinni ja ei mene kuin alle kaksi minuuttia ja Josbalta Susanna Pesiö Tiia Romppasen syötöstä tekee Josban ensimmäisen maalin ja tilanne 3-1. Hyvää vääntöä puolin ja toisin ja peli näyttää erittäin tasaiselta. Juuri ennen erän päätöstä Saara pistää Jennican syötöstä vielä 4-1 maalin ja sen johdosta päästään erätauolle.

Kolmas erä ja pelitunnelma tiivistyy. Molemmat joukkueet haluavat voittaa yhtä kovasti ottelun ja sen johdosta nähdään loistavia suorituksia puolin ja toisin ja hyvää vääntöä kulmissa. Ei mene kuin alle minuutti erän alkamisesta kun Josbalta Iida Hartikainen tykittää Taija Ahosen syötöstä 4-2 maalin. Kuitenkin Factori ei lannistu vaan Anni tykittää toisen maalinsa Nopan syötöstä ja tilanne 5-2. Ei mene kuin hetki ja Josba tykittää kaksi maalia peräjälkeen Factorin ollessa omissa maailmoissaan ja Factor ottaa aikalisän rauhoittaakseen peliään. Josban maalin tekijät Susanna Pesiö ja Aino Juntunen. Aikalisän jälkeen saadaan taas omapeli kasaan ja Veera L. laittakin vuorostaan pallon verkkoon. Josba ottaa vielä pelin lopussa aikalisän ollessaan alivoimalla, mutta factorin ylivoima kannatti ja Merike tekee vielä yv maalin Nopan syötöstä. Loppu menee jännittäväksi kun Josba ottaa kentälle kuudennen pelaajan ja yrittää sillä lähteä pyörittämään ja iskemään pari maalia pelin loppuun. Kuitenkin pilli soi ja peli päättyy Factorin voittoon 7-4.

Kiitokset Josballe tiukasta pelistä. Tällaisia pelejä on ilo pelata ja seurata!

Pistenaiset: Anni 2+1, Merike 2+0, Julia 1+0, Noppa 0+2, Saara 1+0, Jennica 0+1, Veera L. 1+0

Fb Factor – Welhot ||| (7-5)
Toiseen peliin lähdetäänkin hyvin latautuneena. Vaikka vastustajalla ei yhtään pistettä vielä ole, ei peliin voida lähteä takkia auki, vaan tiedetään että pelistä tulee tiukka.

Heti erän alkuun Julia pistää tulostaululle lukemat 1-0 hienolla maalillaan, mutta melkein heti perään Welhot tekee kaksi maalia maalin edustalta ja tilanne 1-2. Maalin tekijät ovat Lumi Valkonen ja Lotta Tuikkanen. Factor vielä ajatuksissaan edellisessä pelissä ja se näkyy. Yks ykköset hävittiin kulmissa ja vastustaja pääsee nostamaan itse hyvin jalalla. Kuitenkin oma peli saadaan kasaan ja Factor paukuttaa erän loppuun kolme maalia ja tilanne 4-2. Maalin tekijöinä Anni, Satu ja Nella.

Toiseen erään lähdetäänkin ajatus mukana ja saadaan hyvin tilanteita ja hyviä katkoja keskikentällä. Erän ensimmäisen maalin tekeekin Julia Saaran syötöstä ja tilanne 5-2. Kuitenkin Welhot ovat hyvin pelissä mukana ja saavat pallon hienosti Aadan ohi ja tilanne 5-3. Welhojen maalin tekijänä Karita Heinonen ja syöttäjä Ada Kaikkonen. Erän loppuun nähdään vielä kaksi maalia ja Factorin maalin tekijä Riikka Satun syötöstä ja Welhojen Anna Sofia Ahosilta Milla Hoffrenin syötöstä. Erätauolle mennäänki 6-4 tilanteessa.

Kolmannen erän alkuun nähdään molemmilta joukkueilta vielä yhdet maalit. Factorin maalin teki Veera L. ja Welhoilta Senni Auvinen Anna Sofia Ahosen syötöstä. Maalit loppuvatkin siihen, vaikka tilanteita on molempiin päihin. Pilli soi ja peli päättyy lukemin 7-5.

Kiitos Welhot ||| tiukasta ja rehdistä pelistä!

Pistenaiset: Julia 2+0, Anni 1+0, Merike 0+1, Satu 1+1, Maria 0+1, Nella 1+0, Julis 0+1, Riikka 1+0, Veera L. 1+0

Bussissa vielä joukkue palkitsee pelien parhaat pelaajat ja ekasta pelistä palkitaan Satu hyvästä karvaamisesta ja tsemppaamisesta ja toisesta pelistä Moona hyvästä duunista puolustus päädyssä. Julis sai myös ensimmäisen ottelunsa naisten kakkosessa ja hetihän sieltä pisteitä tuli! Kiitos järjestävälle joukkueelle ja vastustajille! Ensi kerran nähdään 28.11 Joroisissa!