Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Josba II. Peli oli tasaista vääntöä alusta loppuun. Josba siirtyi ottelussa 1-0 johtoon, kun peliä oli pelattu vajaa 6 minuuttia ja näissä lukemissa siirryttiin erätauolle. Seuraavaa maali syntyi, kun toista erää oli pelattu reilut 6 minuuttia. Nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Veera laukoi pallon maaliin Vilman loistavasta syötöstä. Julia taiteili Factorin 2-1 johtoon, kun toista erää oli pelaamatta enää kaksiminuuttia.  Kolmanteen erään siirryttiin Factorin 2-1 johdossa. Josba pääsi kuitenkin tasoittamaan 2-2 heti kolmannen erän alussa. Pelikellon kääntyessä viimeiselle vitosella siirtyi Josba 3-2 johtoon pallon pomppiessa puolustajien jalkojen kautta maaliin. Julia toi Factorin tasoihin pari minuuttia myöhemmin ja vain hetki edellisestä Miia siirsi Factorin 4-3 johtoon. Josba pääsi vielä tasoittamaan pelin 4-4, ajassa 43.32. Joukkueet näyttivät tyytyvän tasapeliin, mutta kuin varkain Julia pääsi kurittamaan Josbaa ja sinetöi hattutempullaan pelin 5-4 ja Factorille 2 sarjapistettä.

Factorin pistenaiset: Julia 3+0, Veera H 0+1, Miia 1+0, Vilma 0+1, Marga 0+1, Eevi 0+1

Valokuvia ottelusta

Toisessa ottelussa vastaan asettui Leba-96. Tästäkin pelistä odotettiin tasaista vääntöä. Saara pommitti tutulta paikalta Factorin 1-0 johtoon erän puolivälissä ja näissä lukemissa siirryttiin myös erätauolle. Saara siirsi Factorin 2-0 johtoon heti toisen erän alussa. Jonka jälkeen peli sekosi ja unohdettiin oma peli,  tuliko liian hyvä olo? Leba-96 sai ottelun haltuun Factorin jäähyillessä ja siirtyi 2-4 johtoon toisen erän loppupuoliskolla. 3 erään yritettiin yksin kertaistaa peliä ja Saara pääsikin vielä kaventamaan kolmannellaan 3-4. Leba sai kuitenkin ottelun lopussa rankkarin jolle ei maalilla loistavan ottelun pelannut Krista voinut kuitenkaan mitään ja näin leba vei pisteet lukemin 3-5.

Factorin pistenaiset: Saara 3+0, Jennica 0+1, Sira 0+1, Moona 0+1