T16-luesarja pääsi alkamaan kotiturnauksella Kontiolahdessa lauantaina 9.10. miniturnauksen muodossa, ja mukana FB Factorin lisäksi olivat Josba sekä Welhot.

FB Factor – Josba 15–0
Ensimmäinen peli lähti mallikkaasti käyntiin ja Factor siirtyi johtoon jo vajaan parin minuutin pelin jälkeen. Maaleja paukkkui vastustajan verkkoon lähes joka vaihdossa ja ensimmäisen erän jälkeen lukemat taululla olivat jo 7–0. Viisi minuuttia toisen erän alusta olivat lukemat taululla 12-0 ja  tuomarit vihelsivät pelin poikki. Koska tuomareilla ei ollut varmuutta tilanteesta, kävivät  he tarkastamassa sääntöjä liittyen voittoon 12 maalin maalierolla. Hetken tauon jälkeen päätettiin varalta jatkaa peliä ja pelata kaksi täyttä erää. Kahden erän jälkeen taululla  komeili 15–0 voittolukemat täysin suvereenin Factorin pyörityksen jälkeen.

Factorin pistetytöt: Minea 2+3, Tuuli 3+1, Elsa 1+2, Liina 2+0, Lilja 1+1, Vilma 1+1, Neea 0+2, Maija 1+0, Aino 1+0, Velamo 0+1, Linda 0+1

FB Factor – Welhot Keltainen 10–0
Myöskään päivän toisessa pelissä ei tarvinnut kauaa odotella avausmaalia, kun vastustajan verkko heilui vajaan neljän minuutin kohdalla. Tavoitteena oli pitää oma maali mahdollisimman puhtaana ja hienojen torjuntojen lisäksi nähtiin puolustuspäässä kylmänviileitä pallonriistoja parista puolittaisesta läpiajosta, sekä muutamasta muusta vaaratilanteesta. Näitä muutamia vastustajan maalipaikkoja lukuun ottamatta oli tämäkin peli Factorin hallintaa. Kahden erän jälkeen taululla 9–0 ja tavoitteeksi otettiin, että myös tässä pelissä vastustajan maalit pidetään nollissa ja saadaan maalivahdille torjuntaprosentiksi 100.  Vaikka pallonhallinta jatkui edelleen, ei maaleja kuitenkaan nähty kuin yksi ja viimeisen erän puskemisen jälkeen ottelu päättyi 10–0 lukemiin.

Factorin pistetytöt: Elsa 0+4, Lilja 3+0, Liina 2+1, Tuuli 2+1, Neea 1+2, Aino 2+0, Maija 0+1, Vilma 0+1

Täydet pisteet siis ensimmäisestä turnauksesta, maalivahdeilla torjuntaprosentit 100 sekä tulostaulukossa komea maaliero tehtyjen ja päästettyjen maalien välillä jo 25–0.  Eniten tässäkin turnauksessa ilahdutti joukkueen rohkeus, into, pallovarmuus, yritys sekä joukkuehenki. Seuraavaan kerran T16 aluesarjaa pelataan 30.l0. Varkaudessa.