Ajankohtaista

C-tyttöjen sairastupa on tyhjentynyt hyvää vauhtia ja kotiturnauksessa pelikentällä pääsi käymään jo 22 pelaajaa. Hyvin tytöt jälleen taistelivat poikia vastaan vaikka voitot jäivätkin puuttumaan.

FB Factor – Apassit 4-9 (2-1, 1-2, 1-6)

Päivän ensimmäinen peli Apasseja vastaan oli viittä viimeistä minuuttia lukuunottamatta todella kurinalaista ja hienoa peliä tytöiltä. Kaksi ensimmäistä erää peli oli välillä Factorin selkeää hallintaa ja Apassit joutuivatkin tiivistämään peluutustaan kolmanteen erään. Kolmannessa erässä pojat pääsivätkin paremmin peliin mukaan ja  viimeisen vitosen aikana sitten ratkaisivat pelin tehtyään neljä maalia. Hieno taistelu tytöiltä sarjan kärkipään joukkuetta vastaan.

Factorin pistetytöt: Elli 2+0, Nepe 0+2, Sira 1+0, Veera Liimatta 1+0, Saara 0+1, Kata 0+1

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

SB Welhot 07 – FB Factor 7-6 (5-1, 0-1, 2-4)

Pitkän turnauspäivän päätteeksi tytöt pääsivät vielä pelaamaan Welhojen 07 joukkuetta vastaan. Edellisellä kerralla pisteet tasattiin maalein 4-4 ja taisaista oli tällekin kertaa, vaikka ekassa erässä pojat näyttivät menevän menojaan siirtyen jo 5-1 johtoon. Toiseen erään tulikin sitten sisuuntuneet tytöt ja pikku hiljaa peli kääntyikin Factorille ja kolmannen erän puoliväliin mennessä tytöt olivat jo päässeet tasoihin 6-6. Ottelun viimeisen maalin teki kuitenkin Welhot ja lopun rajusta painostuksesta huolimatta tytöt eivät saaneet peliä tasoihin. Tämä ottelu toimikoon hyvänä esimerkkinä siitä että häiriötekijät ennen peliä vaikuttavat todella paljon joukkueen tekemiseen, joka huomattiin ensimmäisessä erässä.

Factorin pistetytöt: Nepe 3+0, Elli 1+2, Kata 1+0, Saara 1+0, Lilja 0+1, Sira 0+1, Veera H, 0+1, Julia 0+1

Pienet mustat hetket molemmissa peleissä estivät tällä kertaa pistetilin karttumisen. 70 minuuttia kuitenkin pelattiin ihan laatu säbää vinkkeliä tai taitavia poikia vatsaan. Seuraava D1 poikien turnaus pelataan 15.2. Kontiolahdessa. Silloin edessä paikallispeli LeBaa vastaan sekä sarja kakkonen VarTa