Pitkästä aikaa turnauspäivään päästiin lähtemään kolmella kentällisellä ja kahdella maalivahdilla. Ja kun tähän lisätään, että edelliset turnaukset olivat menneet hyvin, niin odotukset olivat korkealla.

JorJy – FB Factor 2-1 (1-0, 0-0, 1-1)
Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui JorJy, jonka kanssa kauden edelliset ottelut olivat päättyneet tasapeleihin. Ja tasainenhan pelistä tuli tälläkin kertaa. Kahdessa ensimmäisessä erässä peli aaltoili päästä päähän, mutta molempien joukkueiden veskarit olivat loisto vireessä. Kolmannessa erässä pelin ote siirtyi lähes kokonaan Factorille. Pienellä rosterilla liikkeellä ollut JorJy keskittyi ainoastaan puolustamaan maalinjohtoaan. Lukuisista hyvistä maalipaikoista huolimatta Factorin naiset eivät saaneet peliä tasoihin saakka käännettyä sitä voitoksi. Erityiskiitos ottelusta maalivahti Annelle, joka mahdollisti sen että joukkue pystyi taistelemaan pisteistä aina ottelun loppuun asti.

Factorin pistenaiset: Fanni 1+0, Sini 0+1

FB Factor – Papas 4-6 (3-0, 0-2, 1-4)
Toisessa pelissä vastassa oli sarjakärki Papas, jota vastaan ollaan tällä kaudella hävitty ja voitettu. Ottelun ensimmäinen erä oli lähelle Factorin kauden parasta tekemistä. Peli oli täydellisesti hallussa ja tulostaululla oli lukemat 3-0 erätauolle siirryttäessä. Toisessa erässä myös Papas pääsi paremmin peliin mukaan ja peli tasoittui selvästi. Factorin maalilla torjuntavuorossa olleen Margan ansiosta kolmanteen erään lähdettiin edelleen Factorin johtaessa 3-2. Kolmanteen erään tuomarilinja muuttui täysin eikä kukaan oikein tiennyt mitä kentällä sai tehdä ja mitä ei. Vapareita ja jäähyjä tuli mitä ihmeellisimmistä tilanteista ja valitettavasti Factorin peli meni totaalisen sekaisin, vaikka näin ei pitäisi mennä, tekeepä tuomarit millaisia päätöksiä tahansa. Kaikesta huolimatta hieno peli Factorin naisilta.

Factorin pistenaiset: Silja 1+1, Jutta 1+0, Else 1+0, Niina 1+0, Fanni 0+1, Mersu 0+1, Iisa 0+1

Naisten II-divisioonaa on jäljellä vielä kaksi turnausta. Seuraava turnaus pelataan 15.2.2020 Iisalmessa. Siellä Factorilla on vastassa samat joukkueet kuin Kajaanissa eli JorJy ja Papas. Sarjapäättyy Kontiolahteen 7.3.2020.