Ajankohtaista

Vuoden ensimmäiset poikien sarjan pelit ja joukkue oli aivan ylilatautunut. Ylilautaksen syyn voi helposti tiivistää yhteen sanaan: POJAT! Suurin osa joukkueesta odotti jo valmiiksi sitä että pelit on pelattu ja päästään viettämään loppupäivä poikien kanssa 🙂

FB Factor – Josba 7-9 (1-3, 4-2, 2-4)
Pitkään ja hartaasti odotettu peli Josban poikia vastaan avasi turnauksen. Tyttöjen peli oli alusta alaken todella kuritonta ja kaikilla oli hirveä halu näyttää miten hienosti osaa hyökätä, mutta puolustaminen ei hirveästi kiinnostanut. Pelistä tulikin oikea hurlumhei ottelu jossa molemmat joukkueet pääsivät mässäilemään maaleilla. Peli säilyi tasaisena loppuun saakka ja kumpi vaan joukkueista olisi pelin voinut viedä nimiinsä. Tällä kertaa Josban pojat olivat niukasti parempia. Mutta aivan varmasti tytöt haluavat ottaa revanssin vielä loppiu keväästä.

Factorin pistetytöt: Saara 2+1, Julia 2+1, Jennica 1+2, Elli 1+0, Veera Liimatta 1+0, Nepe 0+1, Nella 0+1, Sofia 0+1

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

SB Welhot keltainen – FB Factor 7-5 (3-0, 1-2, 3-3)
Toisessa pelissä tyttöjen asenne oli jo aivan eri luokkaa ja peli näytti paljoin paremmalta. Omanpään maalineduspelaamiseen jäi vielä paljon parannettavaa. Pojat tekivät lähestulkoon kaikki maalinsa parinmetrin säteeltä meidän maalista. Hienosti tytöt nousivat kolmen maalin takaa-ajoasemasta tasoihin mutta voittoon asti tällä kertaa rahkeet eivät riittäneet. Tyttöjen 4-3 kavennusmaali oli yksi kauden hienoimmista syöttelykuvioista. Mutta kaiken kaikkiaan hieno tason nosto tytöiltä aamupelistä. Pelin jälkeen taisi Factorin tytöillä ja Welhojen pojilla olla jo aikaisemmin sovittua yhteistä ohjelmaa, sen verran kiireellä tytöt pelin loppurutiinit suorittivat:)

Factorin pistetytöt: Saara 5+0, Elli 0+3, Jennica 0+1

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

 

Seuraavat poikien pelit pelataan Kontiolahdella 26.1.2020. Tervetuloa seuraamaan miten tyttömme siellä pärjäävät.