Ajankohtaista

Kauden toinen kotiturnaus ja pahimmasta flunssa-aallosta on selvitty yli ja pelaajia oli tarjolla taas enemmän kuin pöytäkirjaan mahtui. Alla myös hyvä treeni viikko niin odotukset olivat jälleen korkealla.

FB Factor – VarTa 4-2 (0-1, 2-0, 2-1)
Turnauksen ensimmäisessä pelissä vastaan asettui VarTa. Kauden ensimmisessä kohtaamisessa Factorin tytöt saivat tehdä töitä hartiavoimin voiton eteen ja tällä kertaa peli oli vieläkin tiukempi. Ensimmäinen erä oli kaikin puolin hyvin tasainen ja molemmat joukkueet olivat hyvin pelissä mukana. Toisesta erästä alkaen pelin hallinta sitten siirtyi täysin Factorille ja Vartan tytöt keskittyivät teräviin vastaiskuihin. Pelin ratkaisua saatiin kuitenkin odottaa aina kolmannen erän loppuun saakka, kunnes Factorin tytöt tekivät reiluun minuuttiin kaksi maalia ja ratkaisivat ottelun. Ottelun hallinnasta kertoo hyvin maalivahtien torjunnut VarTa 37 ja Factor 12. Tytöt olivat vaan hieman huolimattomia maalipaikoissaan. Tärkeä voitto kuitenkin.

Factorin pistetytöt: Elli 2+0, Juliaana 0+2, Jennica 1+0, Jenni 1+0, Elsa 0+1, Sira 0+1

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

Hatsina – FB Factor 1-13 (0-4, 1-5, 0-4)
Ennen päivän toista peliä käytiin joukkueen kanssa palaveria asenteen merkityksestä lopputulokseen. Ja tämä näytti tuottaneen tulosta. Tytöt olivat hyvällä ilmeella liikenteessä heti ottelun alusta alkaen ja pallo sekä pelaajat liikkuivat komeasti. Vaikka tässä pelissä kokeiltiin erilaisia ketjukoostumuksia ja vieraampia pelipaikkoja, niin sitä ei lopputuloksesta kyllä huomannut. Onnistumisia tuli laajallla rintamalla ja kaikki saivat tasapuolisesti vastuuta kentällä. Ansaittu voitto Factorin tytöille ottelun päätyttyä noin viisi minuuttia ennen ottelun loppua keskeytyksellä.

Factorin pistetytöt: Lilja 6+1, Elsa 1+2, Saara 2+0, Sira 1+1, Nepe 1+1, Veera H 1+1, Netta 0+2, Nella 1+0, Jennica 0+1, Sofia 0+1, Milla 0+1, Moona 0+1

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

Aluesarjan viimeinen turnaus pelataan 22.2.2020 Juuassa. Sieltä Factorin tyttöjen pitää saada vähintään yksi sarjapiste niin playoff-karsintapaikka varmistuu. Vastassa päätösturnauksessa ovat Coach Team ja Papas. Jännitettävää siis riittää ihan loppuun asti.