Lähdimme jo turvallisuussyistä ja pelaajien viihtyvyyden kannalta näin pitkälle pelireissulle isolla bussilla. Matkaa lähdimme hieman vajaalla kokoonpanolla, mukaan saimme 10 pelaajaa ja maalivahdin. Meidän muutama avainpelaaja ei päässyt reissuun mukaan, mutta saimme erittäin hyviä vahvistuksia D-tytöistä. Tulemme myös tulevaisuudessa näkemään heidät joukkueemme mukana, sen verran hyvät näytöt saimme heidän pelitaidoistaan.

Sudet SB – FB Factor 1 – 1 (0-1, 0-0, 1-0)

Ottelu alkoi heti Factorin komennuksessa, ajassa 3:55 Julia sai avattua maalitilin Ainon hienosta esityöstä ja Factorin tytöt siirtyivät 1-0 ansaittuun johtoon. Ensimmäinen erä sujui täysin Factrorin käskytyksessä, joukkue loi paljon laukaisupaikkoja sovitun mukaisesti, mutta vastustajan maalivahti näytti taitonsa ja taisi suurin osa laukauksistakin mennä hieman maalin yli tai ohitse.

Toinen erä alkoi niin kuin ensimmäinen erä päättyi, Factorin pitää palloa hyökkäys alueella, mutta maalit jäävät puuttumaan. Ajassa 33:20 vastustaja pääsee vasta iskuun kesken meidän painostuksen ja pääsee yllättämään maalivahtimme erittäin hienolla yläkulma vedolla, tilanne 1-1.

Kolmaskin erä Factorin painostusta, laukauksia saadaan hyvin kohden vastustajan maalia, pallo pysyy hyvin meidän hallussa ja joukkue taistelee hyvin, mutta maalit jäävät saamatta.

Ottelu kokonaisuutenaan Factorin hallintaa, hienoja yksilösuorituksia kaikilta pelaajilta, hyvää joukkue peliä. Tästä on hyvä lähteä valmistautumaan kohden seuraavaa peliä.

Factorin pistetytöt: Julia Pehkonen 1+0, Aino Juntunen 0+1

Maalikooste

FB Factor – SB Heinola 2 -11 (1-2, 1-1, 0-8)

Vastaan asettui etukäteen kovaksi tiedetty joukkue, vastustaja tulee täydellä kokoonpanolla kentälle ja luvassa on todella kovatasoinen ottelu, nyt päästään testaamaan jopa sarjan kovinta joukkuetta vastaan taitomme ja mitä olemme oppineet treeneissä tähän saakka.

Ensimmäisen erän alkuminuutit on tasaista vääntöä. molemmat joukkueet saavat tilanteita aikaan ja ajassa 3:33 hyvin pelannut sentterimme Aino pääsee Nean hienolla syötöllä maalipaikkaan ja Factorin avausmaali on tosi asia. Erä sujuu hienokseltaan Heinolan painostuksessa, Factorilla on myös omat paikkansa ja laukaisupaikoille päästäänkin muutaman kerran. Heinola onnistuu kuitenkin paremmin maalinteossa ja saa pari maalia aikaan. Erätauolle mennään 1-2 Heinolan johdossa.

Toinen erä alkaa tasaisesti, erän alussa Heinola siirtyy 3 -1 johtoon. Tästä meidän joukkue saa vain lisää taistelutahtoa ja 8 sekuntia myöhemmin Saara pääsee läpiajoon ja kaventaa ajassa 18:10 tilanteeksi 2-3. Toinen erä hyvin tasaväkistä vääntöä, molemmilla omat paikkansa, mutta maalit jäävät syntymättä.

Kolmas erä alkaa, joukkueella alkaa jalka painaa ja emme ole erän alussa hereillä ja minuutin aikana Heinola siirtyy 2-5 johto asemaan. Jaksamme vielä tämän jälkeen taistella viitisen minuuttia, mutta sitten väsymys alkaa näkyä kunnolla ja lopputulos repeää Heinolan hyväksi 2-11

Factorin pistetytöt: Aino Juntunen 1+0, Saara Liimatta 1+0, Nea Uimonen 0+1