Ajankohtaista

Keskiviikon kipakassa pakkasillassa nähtiin vauhdikas ja maalirikas C-tyttöjen aluesarjan kärkikamppailu. Tällä kertaa C-tytöt näyttivät alusta alkaen kuka vie ja kuka vikisee.

FB Factor D-tytöt – FB Factor 3-14 (1-7, 0-2, 2-5)
D-tyttöjen valmennus: D-tyttöjen peli ei lähtenyt oikein missään vaiheessa käyntiin. Pelaaminen oli verkkaista, jalkaa ei saatu liikkeelle ja maalipaikat jäivät olemattomiin. Edellisessä pelissä toiminut taktiikka ei sujunut tällä kertaa ollenkaan, joten lopulta päädyttiin tiivistämisen jälkeen pistämään ketjut ihan uusiksi. Ainut mikä pelissä lopulta onnistui, oli pelin pitäminen maalin päässä keskeytyksestä ja saimme pelata kaikki kolme erää.

C-tyttöjen valmennus: Sen verran paljon jäi C-tytöille hampaankoloon viime viikosta, että he halusivat näyttää tällä kertaa olevansa isompia ja vahvempia. Tiistain treeneissä asetettiin tavoitteeksi kymmenen maalin voitto ja se pelistä saatiin. Pelaajien ilme oli aivan eri luokkaa kuin edellisellä kerralla ja pallo sekä pelaajat liikkuivat tällä kertaa toivotullla tavalla. Onnistumisia saatiin jokaiselle viisikolle ja pari todellista namupala maaliakin ottelussa nähtiin.

D-tyttöjen pistetytöt: Ella 1+0, Liina 1+0, Tuuli 1+0, Lilja 0+1, Minea 0+1, Elsa H 0+1

C-tyttöjen pistetytöt: Sira 3+4, Jennica 2+3, Saara 2+3, Elli 2+0, Allu 2+0, Elna 1+0, Veera Liukka 1+0, Veera Liimatta 1+0, Nella 0+1, Milla 0+1, Moona 0+1

Ottelun tilastot

Ottelu Striimi

C-tyttöjen sarjapelit jatkuvat jo tulevana sunnuntaina Kontiolahden turnauksella. Siellä mukana Factorin joukkueiden lisäksi Welhot, VarTa ja Hatsina.