Ajankohtaista

Welhot – FB Factor D-tytöt 1-4
Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Welhot Kuopiosta. Factorilla oli ketjun verran enemmän pelaajia ja yritimme hyödyntää tämän edun pitämällä pelissä kovan temmon. Paikoitellen taktiikkamme toimi todella hyvin ja saimme kontrolloitua palloa ja peliä. Välillä pelin tempo tippui, mutta tytöt tsemppasivat hienosti ja kairasivat tarvittavat maalit. Erityisesti Minean tyylikäs rangaistuslaukaus on mainitsemisen arvoinen! Emme olleet juurikaan pulassa pelin aikana, mutta Welhojen terävät vastahyökkäykset antoivat painetta vähämaalisessa pelissä.

Factorin pistetytöt: Minea 1+0, Lilja 1+0, Kaisa 1+0, Elsa H 0+1, Vilma 0+1

Ottelun tilastot

Ottelustriimi

Valokuvia ottelusta

Hatsina – FB Factor D-tytöt 0-10
Toisessa pelissä Factorin puolustus nollasi mikkeliläisten maalintekoyritykset. Turnauksen aikana D-tytöt päästivät omiin ainoastaan yhden maalin, joka kuvastaa sunnuntain tasapainoista ja onnistunutta puolustusta. Lisäksi Irkku oli maalilla kuin muuri! Taistelimme ottelussa hieman maalintekovaikeuksien kanssa vaikka se ei numeroista näy. Molemmat päivän ottelut olivat tasaisen varmoja pelejä, joissa pelisimme tasan tarkkaan omalla tasolla.

Factorin pistetytöt: Minea 2+3, Tuuli 2+2, Liina 2+1, Sirkku 1+1, Maija 1+0, Ella 1+0, Kaisa 1+0, Irina 0+1, Lilja 0+1, Linda 0+1

Ottelun tilastot

Ottelustriimi

Valokuvia ottelusta