Ajankohtaista

Mikäs sen mukavampaa viettää Ystävänpäivää ja laskiaissunnuntaita, kun pelata säbää kivassa seurassa. Jyväskylän koronarajoitteet estivät amppareiden osallistumisen turnaukseen, mutta kaikki muut joukkueet olivat paikalla.

FB Factor – Hatsina 13-4 (4-1, 4-2, 5-1)
Kauden kolmas peli Hatsinaa vastaan noudatteli samaa kaavaa kuin aikaisemmatkin. Peli oli selkeästi Factorin tyttöjen hallassa, mutta ehkä tällä kertaa puolustus aktiivisuus ei ollut ihan niin hyvää kuin yleensä. Neljän päästetyn maalin lisäksi Hatsinalla oli useita muita hyviä maalipaikkoja. Hyökkäyspäässä jälki oli tutun tehokasta, vaikka pelissä kokeiltiin uusia ketjukoostumuksia jokaisessa erässä.

Factorin pistetytöt: Sira 2+2, Nella 1+3, Saara 3+0, Jennica 2+1, Moona 2+1, Elli 1+2, Elna 1+0, Veera Liukka 1+0, Juliaana 0+1, Mila 0+1

Ottelun tilastot

Ottelustriimi

Valokuvia ottelusta


VarTa – FB Factor 3-7 (1-3, 2-0, 0-4)

VarTaa vastaan edelliset kaksi peliä ovat olleet tasaisia ja välillä tunteikkaitakin vääntöjä. Eikä tälläkään kertaa helpolla päästy. Ensimmäinen erä oli selkeästi Factorin tyttöjen ja toinen erä VarTan. Kolmanteen erään sekoiteltiin kentällisiä uuteen uskoon ja tulosta rupesi tulemaan melko selvään voittoon. VarTa pelin voitolla Factorin tytöt varmistivat aluesarjan voiton kolmantena vuonna putkeen.

Factorin pistetytöt: Saara 5+0, Jennica 1+1, Elli 0+2, Nella 1+0, Moona 0+1, Sira 0+1, Nepe 0+1

Ottelun tilastot

Ottelustriimi

Valokuvia ottelusta

C-tyttöjen alusarja jatkuu Varkaudessa 7.3.2021. Sillä vastassa kaksi kertaa O2-Jyväskylä. Varkauden turnauksen jälkeen sarja on paketissa Factorin joukkueen osalta. Muilla pelit vielä sitten jatkuvat yhden turnauksen verran.