Ajankohtaista

Pitkän korona- ja joulutauon jälkeen C-tytöt pääsivät vihdoinkin pelikentälle takaisin. Joulu-tammikuun hyvän harjoitusjakson jälkeen odotukset olivat tapissaan päivän otteluiden suhteen. Linkkamatka kipakassa pakkaskelissä meni kuin siivillä ja kohta päästäisiin pelaamaan.

Hatsina – FB Factor 2-11 (1-4, 1-3, 0-4)
Vähän erilaisten alkulämmittelyjen jälkeen päästiin tositoimiin. Yleisöä ei näissä peleissä saanut olla, joten se ei ainakaan tuonut lisäjännitystä pelaajille. Ja kun ottelun avausmaali saatiin tehtyä jo 37 sekunnin pelin jälkeen, niin mikäs siinä oli pelatessa. Pitkä pelitauko näkyi läpi ottelun huolimattomana pallollisena pelinä ja ajoittain peli meni yksin kuskaamiseksi. Kaikesta huolimatta kelpo peli pitkän tauon jälkeen, jossa lähestulkoon kaikki pelaajat pääsivät tehopisteiden makuun.

Factorin pistetytöt: Jennica 1+3, Sira 3+0, Saara 2+0, Mila 1+1, Julis 0+2, Elli 0+2, Elna 1+0, Veera H 1+0, Nepe 1+0, Moona 1+0, Nella 0+1, Veera L 0+1

Ottelun tilastot

 

FB Factor – Welhot 8-1 (2-0, 2-0, 4-1)
Tunnin evästauko ja hommat jatkui. Welhoja vastaan oli pelattu jo kaksi kertaa tällä kaudella. Molemmat aikasemmat pelit olivat päättyneet Factorin tyttöjen voittoon. Ja ei kahta ilman kolmatta. Vaikka numerot olivat selvät niin se ei kerro koko totuutta pelistä. Varsinkin ensimmäinen erä oli tosi tasaväkistä vääntöä jossa molemmilla oli omat hyvät maalipaikkansa. Pikku hiljaa peli vaan sitten kääntyi Factorin tytöille. Harmittavasti Kristan nollapeli suli 40 sekuntia ennen pelin loppua.

Factorin pistetytöt: Saara 4+0, Nepe 3+0, Jennica 0+3, Veera L 1+0, Nella 0+1, Sira 0+1

Ottelun tilastot

Seuraavan kerran C-tytöt pelaavat 7.2.2021 Kuopiossa, jos korona tilanne sen vaan sallii. Silloin vastassa VarTa ja O2-Jyväskylä.