Ajankohtaista

C-tyttöjen tuplapeli viikonloppu alkoi C-tyttöjen sarjan kotiturnauksella. Kotiturnaukseen osallistui 20 kenttäpelajaa ja kaksi maalivahtia. Molemmat pelit pelattiin kahdella viisikolla eli jokaiselle tytölle tuli yksi peli ja molemmat ottelut pelattiin siis aivan erijoukkueilla.

FB Factor – SB Welhot 8-0 (2-0, 5-0, 1-0)
Turnauksen ensimmäinen ottelu ei noussut kauden parhaimpien joukkoon. Tyttöjen aktiivinen karvaus toimi kyllä moitteettomasti ja vastustaja ei oikein meinannut päästä edes puolenkentän yli. Maalipaikoissa oltiin kuitenkin tehottomia ja muutenkin peli oli vähän hätäisen näköistä. Laitetaan nämä asiat kauden ensimmäisen kotipelin piikkiin. Joka tapauksessa selkeä voitto Factorin tytöille ja onnistumisisa molemmille kentällisille.

Factorin pistetytöt: Saara 3+0, Lilja 3+0, Jennica 0+3, Sira 1+0, Netta 0+1, Moona 0+1

Otteluntilastot 

Valokuvia ottelusta

Papas – FB Factor 0-12 (0-3, 0-6, 0-3)
Päivän viimeisessä pelissä vastaan asettui Papas, jota vastaan ei vielä tällä kaudella oltu pelattu. Factorin tavoin myös Papas osallistui loppukesän SM-karsintoihin. Tällä kertaa pelissä ei voittajasta ollut epäilystä missään vaiheessa. Ajassa 2.49 tulostaululla komeili jo 3-0 Factorin johtolukemat. Isoin kysymys oli että missä vaiheessa ottelu menisi kesleytykseen. Ja tämä tapahtui ajassa 37.55. Toisen erän maaliryöpyn aikana molemmat kentälliset yrittivät saada maalin jokaiselle tytölle ja melkein siinä onnistuivatkin. Vuoden viimeisestä tyttöjen sarjan pelistä ansaittu ja selvä voitto.

Factorin pistetytöt: Elli 4+1, Nepe 1+3, Veera H 3+0, Milla 1+1, Jennica 1+0, Veera Liukka 1+0, Veera Liimatta 1+0, Elna 0+1, Nella 0+1, Irina 0+1, Julis 0+1, Kata 0+1

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

Kaiken kaikkiaan kotiturnaus toi esille sen asian että joukkueen pelaajamateriaali on laaja ja melko tasainen. Jokainen tyttö on omaksunut oman roolinsa hyvin ja hoitaa oman tehtävänsä kentällä tunnollisesti. Vaikka tehopisteet eivät ole missään nimessä kaikki kaikessa niin onhan se ihan mahtavaa katsoa että kahden pelin aikana peräti 17 tyttöä pääsi tehopisteille. Ei olla yhden tai kahden pelaajan varassa vaan kaikki neljä kentällistä pystyvät ratkaisuihin. Lisäksi puolustus toimii kaikilla viisikoilla ja molemmat veskarit saivat nollapelin.

————————————————————————————–

Hyvin nukutun yön jälkeen C-tyttöjen matka jatkui räntäsateen keskellä Nilsiään D1-poikien turnaukseen. Matkaan lähdettiin pienellä mutta pippurisella porukalla. Samana päivänä oli myös naisten pelejä sekä tulevan kesän rippikoulun ensimmäinen tapahtuma, jotka verottivat pelaajistoa sen verran että mukana oli ainoastaan 12 kenttäpelajaa ja kaksi maalivahtia.

Varta – FB Factor 14-3 (6-0, 3-2, 5-1)
Jos lauantain peleissä Factorin tytöt veivät ja muut vikisivät niin sunnuntain peleissä homma meni päinvastoin. Ensimmäisessä pelissä sarjakärki Varta näytti mallia jo ensimmäisestä erästä alkaen. Tytöillä oli kuitenkin joukkueen sisäisessä pistetaulukossa pizza rajaan matkaa ainoastaan 7 pistettä ja motivaatio pelissä pysyi kasassa loppuun saakka näitä puuttivia pisteitä metsästäessä. Ja lopulta tarvittavat pisteet saatiin kasaan. Kaksi puolustajan tekemää maalia ja joukkueelle kolme tehtyä maalia toivat kasaan juurikin sen tarvittavan pistemäärän. Kolmanteen erään laitettu lisäpanos sai tytöt myös yrittämään entistä kovemmin. Jos peli ei menisi keskeytykseen tytöt saisivat puhelimet käyttöönsä pelien väliin. Ja kyllähän tytöt raivoisasti omaa maalia puolustivat ja onnistuivat siinä niin hyvin että peli saatiin pelattua loppuun asti.

Factorin pistetytöt: Kata 1+0, Nepe 1+0, Jenni 1+0, Julis 0+1

Ottelun tilastot

FB Factor – Pisaba 2-14 (2-4, 0-9, 0-1)
Päivän toisessa pelissä mentiin sitten sarjakakkosta vastaan vieläkin pienemmällä kokoonpanolla, kun loukkaantumiset alkoivat veroittamaan kokoonpanoa. Hyvin tytöt jaksoivat vielä ensimmäisen erän taistella vajaalla kahdella kentälliselläkin, mutta sitten Pisaba meni menojaan. Ei siinä jäänyt paljoa jossiteltavaa ja peli pakettiin ajassa 33.43 ja suunta kohti lähi pizzeriaa. Jokainen antoi varmasti kaikkensa tässä vuoden viimeisessä pelissä.

Factorin pistetytöt: Veera Liimatta 2+0, Jenni 0+1, Ella 0+1

Ottelun tilastot

C-tytöt pääsevät nyt ansaitulle joulutauolle tai siis omatoijaksolle ja palaavat yhteisten harjoitusten pariin loppiaisen jälkeen. Seuraavat D1-poikien pelit ovat 12.1. ja C-tyttöjen pelit viikko sen jälkeen 18.1. Tosin ennen sitä osa pelaajista käy pelaamassa Helsinki Floorball Cupissa.

Oikein rauhaisaa joulun aikaa kaikille!