Ajankohtaista

Sunnuntaina päivä aloiteltiin Factorin E-tyttöjen keskinäisellä pelillä ja sekoitetuilla jaoilla; peli meni lähinnä lämmittelynä päivään – muutamalla tytöllä tässäkin pelissä nähtiin hienoja yksilösuorituksia, mutta joukkupelaaminen ei sujunut täysin aiemman tasolla.

Päivän toisissa peleissä pelasivat molemmat joukkueet jo omalla tasollaan – Carelia pelasi kokonaisuudessaan huippuhienosti, vaikka ensimmäisen erän jälkeen vastustaja kasvattikin maaleilla välimatkaa. Kehitystä on kuitenkin tapahtunut huimasti, ja vastustaja pääsi tekemään jopa kaksi kertaa vähemmän maaleja kuin viime kerralla vastakkain pelatessa.

Arctic kävi Welhoja vastaan tasaisen kamppailun, joka päättyi lukemin 11-13! Huolellisuutta miesmerkissä saadaan harjoitella vielä molempien joukkueiden kanssa, mutta kaiken kaikkiaan joukkueiden tavoitteisiin suhteutettuna päivä oli voitokas – seuraavat harjoitukset ja turnaus starttaavat taas ensi kuussa, ja silloin lähdetään hakemaan uusia tavoitteita ja onnistumisia!

Valokuvia E-tyttöjen peleistä

 

 

F-tytöillä oli sunnuntaina kauden toinen turnaus, jossa oli tällä kertaa vastassa Welhojen- ja Josban tytöt.

Factorin molemmat joukkueet suoriutuivat turnauksesta todella hyvin. Molemmat joukkueet nappasivat voiton Welhoista, mutta edelleen Josba osoittautui liian kovaksi vastukseksi. Keskinäinen peli Arcticin ja Carelian välillä päättyi tasan kun tytöt tekivät maaleja vuoron perään. Tämä olikin ehkä näin valmentajien silmin päivän paras ottelu kaikin puolin, juuri tasaisuutensa vuoksi.

Onnistumisia saatiin kaikille, ja hymyistä päätellen oli kivaa päästä taas pelaamaan oikeita pelejä. Paljon on kehitystä tapahtunut kauden alkuun nähden, ja tästä on hyvä jatkaa kohti kevätkautta.

Valokuvia F-tyttöjen peleistä