Ajankohtaista

O2 Jyväskylä – FB Factor D-tytöt 2–3
Lauantain ensimmäisessä pelissä vastaan asettui O2 Jyväskylästä. Odotettavissa oli todella tiukka peli O2:n ollessa sarjassa toisena. Ottelun alusta asti D-tytöt huokuivat taistelutahtoa! Torstain valmistelutreeneissä katsottiin kävellen muutamia pointteja karvaukseen ja alivoimaan. Tytöt olivat selvästikin sisäistäneet harjoitellut asiat, koska peli näytti erityisesti karvauksen osalta todella hyvältä ja alivoimalla onnistuttiin tekemään maali! Kaikki pelasivat omalla tasollaan ja erityisesti Irkku näytti maalilla loistavia otteita!

Maalipaikkoja oli tasaisesti puolin ja toisin, mutta tehdyt maalithan ne ratkaisevat.

Factorin pistetytöt: Minea 1+1, Liina 1+1, Tuuli 1+0, Elsa H 0+1

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

 

Varta – FB Factor D-tytöt 2–8
Päivän toisessa pelissä vastaan asettui Varta. C-tytöt voittivat omassa pelissään varkautelaiset 7-5 ja nyt oli D-tyttöjen vuoro näyttää kaapin paikka. Reilun 7 minuutin pelin jälkeen Factor johti jo 0-3 ja Varta käytti aikalisänsä. Tämä vain lisäsi tyttöjen halua näyttää omat taidot ja ensimmäisen erän jälkeen taululla komeilivat numerot 0-5.

Peli pysyi hienosti omassa kontrollissa ja onnistumisia tuli kaikille ketjuille. Factorin tiiviin puolustuksen ansioista Vartan maalipaikat syntyivät vain vastahyök­käyksistä. D-tytöt osoittivat kypsyyttä keskittymällä omaan peliin ja pitämällä päät kylminä, vaikka välillä pelattiinkin sääntöjen rajoilla.

Tytöistä saa olla kyllä todella ylpeä! Kokonaisuudessaan onnistunut turnaus.

Factorin pistetytöt: Tuuli 4+0, Lilja 2+1, Minea 0+3, Seelia 1+0, Linda 1+0, Irina 0+1, Maija 0+1

Ottelun tilastot

 

 

Elsan ja Lindan kommentit turnauksesta:

D-tyttöjen osalta pelit sujuivat Kuopiossa mallikkaasti.

Vaikka jäähyistä jouduttiin kärsimään ja muutamia tapaturmiakin sattui, siitä huolimatta tyttöjen peli näytti loistavalta.

Hallille saavuttaessa selvisi, että pukuhuoneita on Factorille vain yksi ja sen takia osa tytöistä pakkautui saunan ja suihkun puolelle.

Tytöt tanssahtelivat lämpällä yhdessä ja tekivät tsemppipiirin, joiden ansiosta tytöillä oli hauskaa kentällä.

Kahdella Factorin tytöllä ensimmäisessä ja toisessa pelissä molemmissa katkesi myös mailat.

Onneksi osalla tytöistä oli varamailoja mukana.

Vaikka pelissä aina joku joutuikin huilaamaan enemmän kuin muut niin kannustusta kyllä kuului kentälle.

Iso kiitos päivästä valmentaja Mirolle ja kaikille tytöille! Valitettavasti toinen valmentaja Sini ei päässyt tällä kertaa mukaan, mutta Sini kannusti meitä kotoaan.

 

Hyvällä saavutuksella: Elsa ja Linda