Ajankohtaista

Lapsen oikeuksien viikon kunniaksi tytöt saivat tällä kertaa kirjoittaa itse ottelu raportin tulomatkalla….

Kauden ensimmäinen Kuopion reissu oli voitokas. Kentät tiedettiin jo edellisenä päivänä, joten pelitaktiikoita oli aikaa hioa. Kenttäjako yllätti joukkueessamme lienee monenkin. Pelipaikalle saavuttaessa meitä vastassa oli liukas ja hieman vaikea pelattava parkettikenttä.

FB Factor – Varta 7-5 ( 0-1, 3-1, 4-3)
Ensimmäinen peli: Vastassa oli kova ja taidokas joukkue varkaudesta. Varta siirtyi toiseen erään 1-0 johdossa. Factor saa tasoitettua toiseen erään [?]. Kolmannessa erässä sai molemmat joukkueet painaa todella kovaa, mutta silti Factorin yritys näkyi kentällä myös voitokkaasti. Factor vei päivän ensimmäisen pelin 7-5.

Factorin pistetytöt: Elli 2+1, Julis 1+2, Moona 1+0, Sira 1+0, Veera H 1+0, Nella 0+1, Mila 0+1, Nepe 0+1, oma maali 1+0

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

Welhot – FB Factor 1-13 (0-7, 0-1, 1-5)
Toinen peli: Toiseen peliin Factor lähti hyvin valmistautuneena ja hyvät alkulämpät tehneenä. Ensimmäinen erä meni todella vauhdikkaasti ja Factor sai hyviä pelipaikkoja, joista sitten maalitkin tehtiin. Factor johti toiseen erään siirtyessä [?]. Toinen erä sujui molemmilta joukkueilta hyvin ja Factorilaistenkin maali putki hieman hiljeni. Factorilaiset siirtyivät päivän viimeiseen erään 8-0 johdossa. Kolmannessa erässä Welhotkin saivat maalihanansa suki ja tekivät 1 maalin. Factor kummiskin vei pelin 13-1 keskeytykseen ajassa 40:58.

Factorin pistetytöt: Jennica 4+2, Saara 3+1, Veera Liimatta 1+2, Nella 1+1, Sira 1+1, Nepe 1+1, Elli 0+2, Moona 0+2, Allu 1+0, oma maali 1+0

Päivän pelit oli vastustajilta, sekä meiltä fyysisesti todella vauhdikkaita ja taidollisesti kaikki pärjäsivät hyvin. Innolla odottamaan seuraavia pelejä Varkaudessa, jotka pelataan 12.12. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan meijän tytöt voittoon maskit päällä!!

By: Veera Liimatta, Nepe, elli