Ajankohtaista

F-TYTÖT
22.11 lähdettiin F-tyttöjen kanssa kohti Kuopiota pelireissulle yhdessä E-tyttöjen kanssa. Viime sunnuntaisen poikien sarjan turnauksen jäljiltä F-tytöt pääsivät nyt pelaamaan pelejä tyttöjä vastaan. Mukana oli 13 tyttöä, jotka jaettiin kahteen joukkueeseen. Peliesitykset parananivat päivän mittaan, ensimmäisissä peleissä oli vielä hieman väsymystä ilmassa, mutta siitä tytöt sitten piristyivät. Kumpikin joukkue sai kolme peliä welhotyttöjä vastaan, ja näiden lisäksi pelattiin yksi keskinäinen peli vastakkain, johon taas sekoiteltiin jakoja. Pääsivät tytöt näin myös pelaamaan tässä turnauksessa uusien kavereiden kanssa, kun poikien sarjan pelit pelattiin kiinteillä joukkueilla.

Kuuden welho-pelin saldona 3 tappiota, 2 tasapeliä ja 1 voitto. Näin ollen päästiin voittojenkin makuun, kun poikien sarjassa ne jäivät vielä uupumaan. Poikien sarjan peleihin verrattuna moni tyttö pelasi nyt myös jo paljon ennakkoluulottomammin, ja kehitystä yhteispelissäkin oli havaittavissa. Tästä on hyvä jatkaa taas kohti seuraavia pelejä.

Lisämainintana me valmentajat haluamme esittää julkisesti ison kiitoksen joukkueen huoltajille, olette korvaamaton apu niin kotiturnauksissa, mutta myös, ja eritoten, vierasreissuilla! Kiitos siis teille, olette arvokkaita 😊💚🤍

E-TYTÖT
Viime viikonloppuna Kuopiossa nähtiin ennen kaikkea hyvänmielinen turnaus. Paria uutta pelaajaa odottivat ihka ensimmäiset pelit, ja vanhat konkarit lähtivät reissuun vähintäänkin yhtä innokkaina. Huikeasti onnistumisia kuten hienoja nousuja ja maaleja nähtiin perinteisten  vetelijöidenlisäksi muutamalta vetojen suhteen vaatimattomaltakin pelaajalta niin Careliassa kuin Arcticissa. Muun muassa toinen maalivahdeista pääsi pitkästä aikaa makustelemaan hyökkääjänä pelaamista – selkeästi maalinälkäisenä – ja aiemmin kenttäpelaajana peluutettu tyttö laskeutui maalille esittelemään taidokkaita koppejaan ja avauksiaan. Keskittymisen herpaantumista omassa puolustuspäässä sattui säännöllisesti kummallakin joukkueella, mistä syystä otettiin myös jonkin verran takkiin. Factorin tyttöjen tunnelmaa ei kuitenkaan niin vain latistetakaan, sillä seuraavaan peliin lähdettiin jälleen hakemaan onnistumisia hyvällä fiiliksellä! Päivä taputeltiin astetta rennommalla keskinäisellä pelillä, jonka jälkeen lähdettiin ABC:n jäätelöiden (ja ruuan) kautta hyväntuuliselle kotimatkalle.

E-tyttöjen alusarjan tulospalvelu