Ajankohtaista

D- Tyttöjen toinen turnaus käytiin kotikentällä Kontiolahden avaralla kentällä. Tänä vuonna D-tytöillä ei ole yhtään harjoitusvuoro kyseisellä areenalla.

Arctic—Carelia 7-3
Ottelu alkoi aamutuimaan hieman sekavissa merkeissä, joka taitaa olla tämän kauden tunnusmerkki. Pelikeskittymiseen se ei onneksi tänäänkään vaikuttanut. Kaikki täydet kolme kenttää pelasivat läpi ottelun ja pääsivät näin näyttämään taitonsa taustajoukoille, tuttaville ja läheisille.

Keskinäiset kamppailut ovat aina vaikeita, jos halutaan nähdä vauhdikasta peliä. Treeneissä Carelia – 08 syntyneet on näyttänyt ettei vanhempien arctic-07  joukkue pelota laisinkaan. Asenne on ollut ennakkoluulotonta pelaamista pallolla ja ilman. Lähdimmekin harjoittelemaan tähän otteluun jo ilmenneitä pelillisiä puutteita. Etenkin yksilötaitojen ero korostui ja ratkaisi tässä ottelussa. Maaliero pysyi maltillisena puolustamisen ja maalivahdin ansioista. Pallo ei liikkunut ihan yhtä mallikkaasti, kuin Varkaudessa, mutta viisikko puolustus arcticilla parantui treenimittelöistä. Erikoistilanteitakin vihellettiin ja vastuuta jaettiin eri pelaajille, kuin normaalisti.
Carelian ärhäkkyys näkyi viikolla paremmin pienemmässä Kylmäojan kaukalossa.
2009 syntyneet on jaettu näihin kahteen joukkueeseen, tavoitteena on kehittää ja vahvistaa yksilötaitoja ja pelikovuutta.
Arcticin valmennuksesta ottelussa vastasivat Hete ja MG Jere.
Carelian valmennuksesta ottelussa vastasivat Sini ja Iisa.

Otteluntilastot

Varta-arctic  0-12
Tähän otteluun lähdettiin parantamaan viisikkojen syöttö-ja avauspeliä. Tässäkään ottelussa ei päästy ihan samalle tasolle viisikoiden syöttelyissä, kuin edellisessä turnauksessa.
Ilon aiheita tietenkin löytyi ja uusien pelaajien esilletulo maalinteossa, puolustamisessa ja muissa pelitilanteissa näkyi tänään. Etenkin fyysisissä kamppailuissa haluttiin olla tänään parempia, joka olikin yksi päivän teemoista.
Kolmanteen erään vaihdettiin joitakin pelipaikkoja harjoituksen vuoksi ja tulevaisuuden varalle.
Ilo on myös aina hyväntuuliset pelaajat, se kantaa kentälle ja onnistumisiin asti.
”Haluan, että kaveri onnistuu”, sillä teemalla jatketaan. Tämänkaltaisia sanoja on kultaleijonien suusta keväällä kuultu.

Otteluntilastot

Carelia-coach team 11-3
Tämä ottelu olisi voinut olla hyvin tasainen. Viisikoiden syöttöpeli onnistui jossain määrin, ottelu ratkesi kuitenkin yksilöiden ratkaisukykyyn. Palloa kuskattiin melko paljon läpi kentän, joten juoksuvoimaisia tyttöjä löytyy tarvittaessa. Tämän ottelun yleisilmeessä näkyi pitkä päivä hallilla. Terävyys ja keskittyminen oli kiven takana.
Treenaaminen jatkuu monen yksilö- ja pelillisen harjoitteen parissa, jotta tulevissa turnauksissa voimme nähdä entistä tiiviimmät, taitavammat ja rohkeammat pelaajamme.

Otteluntilastot

Sarja jatkuu 7.12. Juuassa.