Naisten matka jatkui sarjapelien osalta Iisalmessa. Matka taitettiin yhessä C-tyttöjen kanssa, joilla oli pelit Nilsiässä.

TuuU – FB Factor 5-5 (2-2, 1-2, 2-1)
Tupis pelistä lähdettiin hakemaan pisteitä, ja se myös toteutui 1 pisteen verran. Eka erä lämmiteltiin vastustajan toiveesta. Juniorit aloittivat loistavan esityksensä ensin Jutan avausmaalilla, ja sitten erän loppuun Sallan 2-2 osumalla Toisen erän alku oli vahvaa. Ensin Emppu siirsi meidät 3-2 johtoon, ja hetken kuluttua Noora pommittaa factorin neljännen maalin. Maali oli Nooralle ensimmäinen kakkosdivisioonassa! Pallonhallinta oli toisessa erässä hyvin meillä ja loistavia tilanteita syntyi useampi kappale, valitettavasti ilman maaleja. Toinen erä päättyy vastustajan kaventaessa 4-3. Vastustaja teki kolmannen erän alkuun pari maalia ja pääsi karkumatkalle. Toinen maaleista oli rankkari maali. Kolmannen erän loppuun Silja tekee upean tasoitusmaalin ja pelin lukemiksi jää 5-5. Vastustajan maalivahti torjuu 21 kertaa ja meille torjuntoja kertyy 13. Ensimmäisen pelin tasapelistä oli hyvä fiilis jatkaa toiseen peliin.

Factorin pistenaiset: Jutta 1+1, Nepu 0+2, Silja 1+0, Salla 1+0, Noora 1+0, Emppu 1+0, Mersu 0+1, Sini 0+1

FB Factor – FBI 3-8 ( 2-4, 0-3, 1-1)
Päivän toisessa ja viimeisessä ottelussa vastaan asettui paikallinen FBI. Tiedettiin että vastassa tulee olemaan kova joukkue, joten hiottiin omaa yhteispeliä jo alkulämmittelyissä yhteisten pelien avulla. Peliin saatiin hyvä alku, kun Ninni paukutti avausmaalin factorille jo parin minuutin pelin jälkeen. Vajaa 20sek myöhemmin FBI pääsi tasoittamaan 1-1 ja 4minuutin sisään teki vielä pari maalia lisää ja näin lukemat vastustajalle 3-1. Palloa menetettiin omalla alueella vähän liian helposti ja viimeisenä silauksena maalivahti päästi räkäisiä ihme pumppuja ja helppoja maaliin. Hetken päästä päästiin vielä tekemään 2-3 maali, mutta erän loppupuolella kaveri pääsi vielä kuromaan johtoaan lisää. Ensimmäinen erä päättyi siis harmillisesti 4-2 FBI:lle. Eka erä ei ollut perus factorin peli ilmettä ollenkaa joten pieni herättely oli paikallaan ja palopuheen piti Silja. Toisessa erässä FBI teki kolme maalia. (Välihuomautus: Oli tosi hyvä palopuhe sitten 😂😂) Kolmannessa erässä päästiin kokeilemaan josko tilannetta päästäisiin kaventamaan 5 min ylivoimalla, mutta turhaan. Fanni kuitenkin teki upean tahtomaalin pelin loppuun, tuoden meille 3-8 tuloksen. Peleiltä jäi edelleen hieman katkera maku suuhun, mutta sehän on vain osoitus siitä, että treeniä tarvitaan edelleen ja josko ensi peleistä tarttuisi jälleen enemmän pisteitä mukaan. Yhden sarjapisteen lisäksi joukkue ansaitsi kuitenkin reilusti kokemuspisteitä, joita konkretisoidaan voimaeläimellä. Alkukaudesta olemme kehittyneet jo toukasta, etanan ja siilin kautta pupuksi, ja usko on kova, että petoeläimiin päästäessä purraan paremmin vastustajia kumoon.

Factorin pistenaiset: Ninni 1+0, Emppu 1+0, Fanni 1+0, Mersu 0+1, Maija 0+1

Seuraavan kerran naiset ovat tositoimissa Joensuussa 7.12.2019. Silloin päästään haastamaan JorJya ja Papasta.