Ajankohtaista

Alkusarjan viimeiset pelit pelattiin Nilsiässä. Tällä kertaa tytöt itse laativat raportit otteluista lause kerrallaan siten että jokainen osallistui kirjoittamiseen.

SB Welhot musta – FB Factor 13-2 (1-1, 6-1, 6-0)
Päivän eka peli oli Welhot mustaa vastaan ja se alko klo 11. Ensimmäisessä erässä peli alkoi pyörii hyvin, vaikka saatiin muutama jäähy meijän alivoima toimi hyvin. Ensimmäisen maalin teki Elli, minun syötöstä. Ja toisen hienon maalin teki jenni alivoimalla. Toisen erän alku oli semi vauhdikas. Saimme ainoat maalit ensimmäisessä ja toisessa erässä maalit!  Oli hyvä peli joo. Maalivahdilla oli todella lämmin koko pelin huonon ilmanvaihdon takia. Toisessa erässä vastustaja antoi kaikkensa peliin ja meidän verkko alkoi heilumaan. Welhojen pommituksesta huolimatta taistelimme loppuun asti. Kaikki pelaajat pelasivat fyysisesti ja taidollisesti hyvin loppuunasti. Uskallettiin mennä kunnolla päälle. Maalierosta huolimatta emme luovuttaneet. Meillä oli paljon mahdollisuuksia. Peli meni todella hyvin meidän osalta. Kaikki yritti varmasti parhaansa vaikka vastustaja oli tällä kertaa meitä kovempi ja parempi

Factorin pistetytöt: Elli 1+0, Jenni 1+0, Veera H 0+1

Ottelun tilastot

FB Factor – Josba punainen 2-12 (1-2, 1-4, 0-6)
Sitten toine peli oli Josba punaista vastaan. Peli alkoi sujuvasti. Alku peli puhtaasti ilman maaleja mutta ekan erän lopussa 2-1 josbal Emme olleet hereillä, joten josba sai tehtyä heti toisen erän alussa 4 maalia. Mutta emme siitä lannistuneet vaan jatkoimme peliä. toisen erän puolessa välissä tapaturmilta ei vältytty ja minulla taittui nilkka enkä pystynyt enää pelata. Kolmannessa erässä vaihtui maalivahti. Sain syöttöpisteen. Viimestään nyt huomattiin että pojat osaa vetää kovaa. hyvin pysyimme pelissä mukana vaikka pojat tekivät maalin heti kun tuli tarpeeks hyvä paikka. jälleen emme lannistuneet tästä. vaan jatkoimme loppuun asti täysillä. Annoimme pojille painetta ja saatiin pari uutta maalipaikkaa! Koko pelin aikana olimme hyvin vedon edessä. hyvä peli häviöstä huolimatta.

Factorin pistetytöt: Sofia 1+0, Nekku 1+0, Elli 0+1, Milla 0+1

D1-poikien jatkosarja alkaa 1.12.2019 Varkaudessa ja sitä lystyä on sitten luvassa seitsemän turnauksen verran.