Ajankohtaista

Coach team- Arctic 1-11
Ensimmäinen erä lähti hitaasti lämmitellen liikkeelle ja totuteltiin parkettilattiaan. Ensimmäiselle erätauolle mentiin lukemissa 1-2 ja torjunnat meni Juuka 7 factor 9. Maalilla tällä kaudella kertaa eka kertaa Iida.

Toisessa erässä saimme selkeästi pallonhallinnan ja tulos oli sen mukaista, erävoitto 0-5. Torjunnat jakautui Juuka 8 ja meillä 3. Kolmannen erän 0-4 voitto toi arcticille runsaslukuisen voiton. Pistesaldoa kertyi puolelle pelaajista, joista Lilja ja Alisa saivat useamman maalin onnistumiset. Valmennusta ilahdutti myös luovien ratkaisujen tekeminen viisikkopelissä. Puolustajat uskalsivat tehdä mm. nousuja.

Ottelun tilastot

Welhot- Carelia 3-7
Tasan kahdella kentällisellä lähdettiin haastamaan welhojen keltaista joukkuetta. Nihkeä alku 0-1, mutta saimme paljon vetoja. Toisessa erässä peli hieman aukesi, vetoja tuli enemmän ja saimme kasvatettua maalieroa. Onnistuimme pelaajavartioinnissa ja saimme hyvin painetta hyökkäyspäähän. Tulosvastuun tässä ottelussa kantoi Liina, Elsa, Seelia ja Minea. Kolmannessa erässä saimme ylivoiman ja maalin. Tytöt ovat kyllä kehittyneet hurjasti syksyn aikana.

Arctic- Welhot musta 6-1
Ottelu oli koko ajan todella tasaista vääntöä. Onnistuimme pelaajavartioinnissa ja puruissa, jotka olivat avaimia voittoon. Joukkueen hyväntuulisuus ja nöyrä työnteko toivat mukanaan onnistumisia. Puhe on siirtynyt myös kentälle, mikä on hyvä asia. Koko ajan kehitymme joukkueena ja parannamme peliä. Pelipaikkoja vaihdettiin myös tässä ottelussa.
Tulosvastuun tässä ottelussa kantoi Sirkku, Lilja, Maija ja Alisa.

Carelia- Varta 13-0
Tässä pelissä kokeiltiin hieman uusia pelipaikkoja ja tytöt onnistuivat hyvin tontillaan. Pelit on ne mitkä kehittää ja pelikäsitys siinä mukana. Numerot ei kerro kuitenkaan sitä työmäärää mikä kentällä väännettiin tuloksen saamiseksi. Valmentajat ovat erityisen tyytyväisiä uusien pelipaikkojen suorittamiseen. Pisteonnistumisia saatiin uusille pelaajille. Erityisellä pelituulella olivat Linda, Oona, Elsa ja Minea.

Maalien takana on aina iso määrä työtä, voitettuja kaksinkamppailuita ja onnistuneita syöttöjä sekä onnistuneita pallonriistoja ja katkoja. Tänään oli erityisen hyvä ja kurinalainen asenne joka tytöllä puolustus – ja hyökkäyspäässä.
Peleissä ei vältytty kolhuilta ja pieniä tapaturma paikkailtiin. Molemmat joukkueet ansaitsevat erinomaisen suorituksen molemmista peleistä. Maalivahdit hoitivat työnsä mallikkaasti. Maalit ovat pelin suola, mutta myös tiukat väännöt. Jokaisella pelipaikalla on merkitystä ja oma tehtävä. Maalit ja niiden esityö lähtee omasta puolustuspäästä ja avauspelaamisesta.

Kiitos huollolle, vanhemmille ja kuvaajalle yhteisestä päivästä!