Ajankohtaista

E-tytöt 2009-2010
Ensi kaudeksi E-tyttöjen sarjoihin lähdetään kahdella joukkueella. Valmentajat muodostavat kauden alussa tytöistä kaksi joukkuetta, joilla sitten pelataan läpi kauden. Tarpeen mukaan tyttöjä voi siirrellä joukkueesta toiseen esim. sairastumisien ja muiden poissaolojen johdosta. Molemmat joukkueet osallistuvat E-tyttöjen aluesarjaan. Jos valmentajat näkevät, että joillekin tytöille tarvitaan myös kovempia pelejä kehittymisen turvaamiseksi, niin niitä järjestetään D-tyttöjen sarjasta kuten aikaisemminkin.

Valmennus
Emilia Multanen ja Margarita Huttunen

—————————————————————————————————————

F-tytöt 2011-2013
Ensi kaudeksi F-tyttöjen sarjoihin lähdetään kahdella joukkueella. Valmentajat muodostavat kauden alussa tytöistä kaksi joukkuetta, joilla sitten pelataan läpi kauden. Tarpeen mukaan tyttöjä voi siirrellä joukkueesta toiseen esim. sairastumisien ja muiden poissaolojen johdosta. Molemmat joukkueet osallistuvat joko F-tyttöjen tai G-poikien aluesarjaan. Jos valmentajat näkevät, että joillekin tytöille tarvitaan myös kovempia pelejä kehittymisen turvaamiseksi, niin niitä järjestetään E-tyttöjen sarjasta. Jos pelaajamäärä kasvaa reilusti niin F-tyttöihin voidaan muodostaa myös lisäjoukkueita.

Valmennus
Ninni Huovinen ja Jenna Väisänen

—————————————————————————————————————

HARJOITTELU
E- ja F-tytöt aloittavat harjoittelun toukokuun alusta, jos tilanne sen sallii. Joukkueet harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Kesän ajan E- ja F-tytöt harjoittelevat yhdessä. Syyskuun alusta alkaen ainakin toiset harjoitukset ovat erillään. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan harjoittelemaan joukkueen mukaan heti, kun treenit käynnistyvät. Joukkueet tulevat harjoittelemaan Kylmäojan ja Kontiolahden alueella.

Lisätietoa ensi kauden E- ja F-tyttöjen joukkueista:
Markus Holopainen
045-6661499
markus@fbfactor.fi