Ajankohtaista

C-tytöt 2005-2006

Ensi kaudeksi C-tyttöjen sarjoihin lähdetään kahdella joukkueella. Kahden joukkueen sarjaan laittaminen mahdollistaa sen, että voimme ottaa myös uusia C-ikäisiä pelaajia seuraan ja antaa useammalle D-ikäiselle pelaajalle mahdollisuuden pelata kovempia pelejä. Ajatus näiden joukkueiden suhteen on seuraavanlainen:

Vaihtoehto A pääsemme SM-sarjaan:
Silloin SM-sarjaa pelaavaan joukkueeseen tulee mukaan syntymävuodesta riippumatta 20 pelaajaa ja loput pelaavat aluesarjaa toisessa C-tyttöjen joukkueessa. Näiden kahden joukkueen välille tulee ns farmisopimus, joten pelaajia voidaan kierrättää myös kauden aikana joukkueesta toiseen.

Vaihtoehto B emme pääse SM sarjaan:
Silloin molemmat joukkueet pelaavat aluesarjaa ja joukkueet jaetaan syntymävuosien mukaan. Toisessa pelaavat 2005-2006 syntyneet ja toisessa 2007-2008 syntyneet. Joukkueiden kesken ei voi vapaasti vaihdella pelaajia, kun molempien sarjataso on sama. Jos emme pääse SM-sarjaan osallistumme mahdollisesti yhdellä joukkueella myös poikien sarjaan josta saamme sitten kovempia pelejä.

C-ikäisillä on mahdollista pelata myös naisten pelejä ensi kaudella, joko Factorissa tai rinnakkaisedustuksella muissa seuroissa, kuten aikaisemminkin.

Valmennus
-Valmentajat Markus Holopainen ja Silja Penttinen
-Fysiikkavalmentaja Anssi Turunen
-Maalivahtivalmentaja Jenna Väisänen

——————————————————————————————————————–

D-tytöt 2007-2008
Ensi kaudeksi D-tyttöjen sarjoihin lähdetään kahdella joukkueella, sekä kaikilla halukkailla on mahdollisuus pelata lisäksi C-tyttöjen sarjassa. Ajatus näiden joukkueiden suhteen on seuraavanlainen:

D-tyttöjen aluesarja:
Sarjakausi viedään alusta loppuun saakka samoilla joukkueilla. Toisessa joukkueessa pelaavat 2007-syntyneet tytöt ja mahdolliset 2006-syntyneet Y-pelaajat. Ja sitten toisessa joukkueessa pelaavat 2008-2009 syntyneet tytöt. Yksittäisiä pelaajia voi vaihdella joukkueesta toiseen kauden aikana esim. sairastelujen ja muiden poissaolojen takia

C-tyttöjen aluesarja:
Menneellä kaudella huomattiin, että D-tyttöjen aluesarjassa ei tule riittävästi kovia pelejä, jos mielitään viedä D-tyttöjä pelillisesti eteenpäin. Tämän johdosta D-tytöillemme pitää saada kovempia pelejä C-tyttöjen sarjasta. Factorilla on positiivinen ongelma, kun C-tyttöjä on niin paljon, että kaikki halukkaat D-tytöt eivät millään mahdu pelaamaan siihen joukkueeseen. Tämän takia perustamme ensi kaudelle toisen joukkueen C-tyttöjen sarjaan, jolloin kaikilla D-ikäisillä on mahdollisuus pelata myös toista sarjaa.

Valmennus
-Sini Tuunanen ja Miro Ylärakkola

——————————————————————————————————————-

HARJOITTELU
C- ja D-tytöt aloittavat harjoittelun toukokuun alusta. Jos tilanne sen sallii harjoittelemme yhdessä, muutoin jokainen harjoittelee omatoimisesti harjoitusohjelman mukaisesti siihen saakka kunnes joukkuetreenit ovat sallittuja.

Mitään erillistä Try-In jaksoa joukkueille ei tulla järjestämään, mutta uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan harjoittelemaan joukkueen mukaan heti, kun treenit käynnistyvät. Joukkueet tulevat harjoittelemaan Kylmäojan ja Kontiolahden alueella.

Lisätietoa ensi kauden C- ja D-tyttöjen joukkueista:
Markus Holopainen
045-6661499
markus@fbfactor.fi

C-tytöt

D-Tytöt