Tammikuun toinen turnaus pidettiin Imatralla, jossa ensimmäiseksi vastustajaksi asettui sarjataulukossa toisena oleva Lasb. Viimeksi Lasb kohdattiin Kontiolahdella, jolloin peli päättyi Lasb:ille 2-6.

FB Factor – LASB 2-3
Peliä oli ehditty pelata vasta 38 sekuntia, kun Lasb siirtyy johtoon. Alun vaikeuksien jälkeen päästään hyvin peliin mukaan. Ajassa 6:16 Lasb pääsee yrittämään maalin tekoa ylivoimalla, siinä kuitenkaan onnistumatta Factorin tiiviin alivoima pelaamisen ansiosta. Lasb onnistuu maalinteossa pian jäähyn päättymisen jälkeen ajassa 8:42, tilanne on 0-2.

Toiseen erään lähdetään uudella ilmeellä ja asenteella. Tämä tuottaa tulosta ja ajassa 18:52 Julia Pehkonen kaventaa pelin 1-2. Factorin alivoimaa päästään testaamaan uudelleen ajassa 21:47. Jälleen alivoima toimii, eikä Lasb pääse kasvattamaan johtoaan.

Viimeiseen erään lähdetään maalin takaa-ajo asemasta. Kovan taistelun tuloksena kavennus tapahtuu ajassa 34:23 junnuvahvistus Moona Martikaisen laadukkaalla vedolla. Tasatilanteesta ei päästä nauttimaan kauaa, kun ajassa 36:59 Lasb karkaa taas johtoon. Vaarallisia tilanteita tulee puolin toisin, mutta kumpikaan joukkue ei onnistu maalin teossa. Factor ottaa aikalisän ajassa 42:47, mutta kaavailtua tasoituksen hakemista kuudella kenttäpelaajalla ei päästä testaamaan. Peli päättyy jälleen Lasb:in voittoon lukemin 2-3.

Factorin pistenaiset: Julia 1+0, Moona 1+0, Salla 0+1, Nea 0+1

Pelicans – FB Factor 6-2
Päivän toisessa pelissä vastaan asettui Pelicans SB. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Kontiolahdessa Pelicans vei pisteet niukasti 5-4 voitolla. Nyt lähdettiin hakemaan revanssia.

Pelicans tiedettiin ensimmäisen kohtaamisen jälkeen hyväksi vastahyökkäysjoukkueeksi. Joukkue on sopiva sekoitus nuoria taitureita ja hieman kokeneempaa osastoa. Ensimmäinen erä mentiin muuten tasaisissa merkeissä, mutta Factorille sattui musta hetki noin viiden minuutin pelin jälkeen, kun vastustaja pääsi rokottamaan 16 sekunnin aikana kaksi kertaa.

Toisen erän alkuun Julia pääsi avaamaan Factorin maalihanat Aino Juntusen hyvästä esityöstä. Tätä iloa ei kauaa kestänyt kun reilun minuutin päästä vastustaja rankaisi jälleen ja lukemat taululla 3-1. Varsinkin Pelicansin nuoriso-osasto oli liekeissä ja he tehtailivatkin kauniita maaleja, nähtiinpä joukossa myös taidokas veivi maali. Factorin peli ei oikein lähtenyt käyntiin ja Pelicansin viidennen maalin jälkeen otettiinkin aikalisä. Samassa ajassa Factor yritti herätellä joukkuetta maalivahdin vaihdolla ja Irina Päivinen asteli tolppien väliin. Pelicansilla oli kuitenkin hyvä henki päällä ja vielä toisen erän loppuun lukemiksi kirjattiin 6-1.

Viimeisen erän alussa Julia pääsi läpiajoon ja viimeisteli taidokkaasti kavennuksen. Pelicans oli kuitenkin hyvällä peli päällä ja Factor ei saanut tästä huolimatta oikein minkäänlaista kirivaihdetta päälle.  Siitä kertoo muun muassa se että vastustajan maalivahdille ei kirjattu kolmanteen erään yhtäkään torjuntaa. Näin ollen pisteet matkasivat ansaitusti Pelicansin mukana Lahteen.

Factorin pistenaiset: Julia 2+0, Aino J 0+1

Seuraavat pelit pelataan Kontiolahdessa 18.2 ja toivottavasti silloin päästään takaisin voiton makuun.