Kauden kolmannelle tuplapelivierasreissulle lähdettiin sekavin miettein. Lauantain osalta kasassa oli täysirosteri pelaajia, mutta sunnuntaille tiedettiin, että pelaajia on juuri ja juuri kaksi kentällistä, kun T16 tytöt matkaavat omille peleille.

Classic – FB Factor 6-1 (0-0, 2-1, 4-0)
Tuplapeli viikonlopun ensimmäinen koitos pelattiin Bläk Boksissa huikean hienoissa puitteissa. Jos hallin valot olivat kirkkaat niin samanlaista säihkettä löytyi myös kotijoukkue Classicin kokoonpanosta. Joukkueen riveissä pelaa peräti kuusi U19 maajoukkue tyttöä. Pelin juoni oli alusta alkaen hyvin selvä Classic hallitsee palloa ja Factorin tytöt haastoivat aktiivisella pelillä armottomasti ympäri kenttää. Ensimmäisen erän parhaat maalipaikat tulivat Classicille, mutta Minttu oli maalilla kuin muuri ja erätauolle siirryttiin 0-0 tilanteessa.

Toisessa erässä jatkettiin siitä mihin ensimmäisessä jäätiin. Tosin sillä erotuksella että toisessa erässä nähtiin myös kolme maalia. Classic siirtyi ensin 1-0 johtoon, mutta Factor tasoitti siirretyn rangaistuksen aikana Rovan toimesta. Erän puolivälissä Classic pääsi ensimmäistä kertaa ylivoimalla. Ylivoima kestettiin melkein loppuun saakka, mutta kuusi sekunttia ennen yv:n loppua Classic sai pallon maaliin. Enempää maaleja ei toisessa erässä nähty. Siitä pitivät huolen molemmissa päädyissä loistavasti pelanneet maalivahdit.

Kolmanteen erään Factor sai todella kehnon alun ja Classic teki vajaan kolmen minuutin sisään kolme maalia ja peli oli käytännössä selvä. Factorin tyttöjen taisteluilme ei kuitenkaan missään vaiheessa kadonnut ja peli taisteltiin hienosti loppuun saakka. Kolmannen erän shokkialun jälkeen maaleja nähtiin loppupelin aikana enää yksi. Classic kaunisteli loppunumeroiksi 6-1.

Factorin pistetytöt: Rova 1+0, Saara 0+1

Valokuvia ottelusta

Häme Stars – FB Factor 7-2 (3-1, 2-0, 2-1)
Sunnuntain vastustaja oli hyvässä vireessä ja voittoputkessa matkaava Häme Stars. Factorin minimiehistöstä Classic pelin loukkaantumisiin tipahti vielä kaksi pelaajaa. Onneksi T16 tytöistä saatiin Neea ja Liina avuksi, jotta kasaan saatiin kaksi kentällistä. Kapean rosterin takia pelityyli oli vaihdettu aktiivisesta ja vauhdikkaasta pelistä niin passiiviseksi kuin nyt pelin voi tehdä. Jalka ei silti riittänyt millään eikä kellään oikeastaan ollut edes kiva pelata kun homma oli niin passiivista. Edellä mainittujen asioiden lisäksi kun Häme Stars oli todella hyvä ja pelasi itsevarmasti ei voittajasta ollut mitään epäselvyyttä. Laajemmalla rosterilla toiminut kotijoukkue viimeisteli tehokkaasti omista maalipaikoistaan ja puolusti mallikkaasti vähäisetkin Factorin maalipaikat. Pelin jälkeen mietittiin että oisko peliä voitu voittaa edes siinä tapauksessa jos mukana olisi ollut täysi kokoonpano sen verran hyvin Häme Stars pelasi.

Factorin pistetytöt: Neea 1+0, Fredu 1+0, Sira 0+1, Nella 0+1

Taistelu pleijaripaikasta jatkuu kotipelillä 11.2.2023, kun Kontiolahteen saapuu PSS. Sillon alkaa olla jo tosipaikat kyseessä.