Repaleisen harjoitusviikon päätteeksi pelaajia kokoonpanoon saatiin kuin saatiinkin 15+2. Sen verran pelaajia oli poissa, että kaikki kentälliset menivät uuteen uskoon ja yhtään harjoitusta ei saatu koko joukkueella mentyä. Ja kun alla oli vielä kaksi tappiota niin asetalmat peliin olivat kutkuttavan jännittävät.

FB Factor – PSS 5-3 (1-0, 1-1, 3-2)
Pelin ensimmäinen erä oli tunnusteleva ja tasainen. Erän ainoan maalin teki yksilösuorituksellaan Elsa ja erätauolle siirrettiin Factorin niukassa johdossa. Toisessa erässä pelin hallinta siirtyi enemmän Factorille maaleja molemmat joukkueet saivat tehtyä yhdet. Factorin maalintekijänä jälleen Elsa. Laukaukset maalia kohti meni reilusti Fcatorille 12-3. Kolmannan erän alkuun Sira siirsi Factorin kahden maalin johtoon Fredun hienosta esityöstä. Ja heti perään Elsa viimeisteli hattutemppunsa Liinan syötöstä. Pelin hallinta oli täysin Factorin käsissä vaikka PSS onnistuikin tekemään kavennusmaalin ennenkuin Minea siirsi Factorin jo 5-2 johtoon erän puolivälissä. Reilu neljä minuuttia ennen loppua PSS pääsi jälleen kahden maalin päähän ja pääsi lopussa vielä minuutin verran pelaamaan kuudella neljää vastaan, mutta Factorin alivoima nelikko pelasi uhrautuvasti ja summerin soidessa tulostaululla komeili 5-3 voittolukemat. Voiton myötä asetelmat sarjataulukossa näyttävät jälleen paremmalta ja vahvojen kotiotteluiden sarja sai jatkoa. Kauden kuudessa kotipelissä ilman pisteitä on jääty ainoastaan kerran.

Factorin pistetytöt: Elsa 3+0, Sira 1+0, Minea 1+0, Liina 0+1, Fredu 0+1