Ajankohtaista

Tämän ikäluokan ensimmäiseen SM- sarjan avausturnaukseen lähdettiin huolella. Yövyimme tutussa Kotkan hotellissa ja aamulla suunnistimme Porvooseen. Alkulämmittelyyn haimme uutta twistiä uudenlaisella tikasharjoittelulla, seuramme entisen pelaajan Alisan johdolla. Syksyn flunssa-aalto meinasi viedä pelaajia, mutta lopulta matkassa 17 pelaajan voimin.

FB Factor- Norhern Stars 3-7 (0-3, 1-1, 2-3)
Ottelu alkoi Factorin tyttöjen osalta nihkeästi joka kestikin melkein läpi ottelun. Starsin tiivis, suojamainen puolustus oli vaikea ohittaa. Laukaisupaikoille päästiin ja pallonhallinta oli Factorilla lähestulkoon koko ottelun. Useat virheet keskialueella olivat tänään kalliita Starsin käyttäessä tilanteet itselleen varmasti hyödyksi. Ensimmäisen erän puolen välin mustat minuutit, vajaan neljän minuutin sisällä palloa kaivettiin omasta maalista kolme kertaa. Vastustajan ykköstytöt eivät paikoistaan erehtyneet. Toisessa erässä jatkoimme samoja virheitä vastustajan rankaistaessa. Lohtua toi Kapteeni -Jennican kavennus, samalla päivänvalon sai tämän ikäluokan ensimmäinen SM-sarja maali. Kolmannessa erässä alkoi löytyä tutumman näköistä tekemistä meidän tytöiltä. Joukkue tarvitsi herätystä, joten suoritettiin maalivahdin vaihto. Aloimme löytää ratkaisuja starsin puolustuksen puhkomiseen, tällä kertaa kiri ei kuitenkaan riittänyt ottamaan ottelusta kahta pistettä.  Ensimmäisen SM- sarjamaalin onnistuivat tekemään Jennican lisäksi Nepe ja Elsa 😍

Factorin pistetytöt: Jennica 1+0 Nepe 1+0, Elsa 1+0, Neea 0+1, Sira 0+1, Tuuli 0+1

Factor torjunnat: Irina 0+0+6 torjuntaa, Minttu 5+4+0 torjuntaa
Norhern Stars torjunnat: 14+12+10 Ruskokivi

Joukkueen sisäisen tsemppipalkinnon sai Moona

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

 

FB Factor- Erä Viikingit 5-3 (0-1, 4-2, 1-0)
Tunnin tauko otteluiden välissä sopi meille. Vähän lisäenergiaa ja uuden ottelun taisteluun. Ervin avausmaali vain 20 sekuntia erän alkuun oli paras herätys joukkueelle ruveta tekemään töitä. Siitä kääntyikin kurssi, joka siivitti tytöt ensimmäiseen SM-sarja voittoon. Tuttuun tapaan ottelu Erä viikinkejä vastaan oli tiukka ja tilanteita riitti päässä ja toisessa. Maalivahdit oli työllistettyjä ja loistivat. Pelaajat oli peitoilla ja kamppailu oli kovaa. Tässä pelissä toinen erä oli hyvä ja saatiin pieni johtoasema Saaran ja Siran aukaistessa maalitilinsä. Siran työ läpi ottelun ja karsintasarjan sai lopulta mieleisen palkinnon oman osuman myötä. Liljan veto toi ylivoiman Factorille, vastustajan torjuessa vedon kädellä. Tytöt kiitti ja kuittasi Liljan laukoessa ylivoimamaalin. Kolmannessa erässä vastustajan yrittäessä ratkaisua kuudella kenttäpelaajalla, Jennica jatkoi siitä mihin Porvoossa viimeksi jäi, toimittaen pallon tyhjään maaliin. Koko joukkueen mieletön taistelu, avaukset, peitot, pelastukset ja syötöt mitkä eivät näy tilastoissa näkyi katsomoihin. Loistava taistelu!

Factorin pistetytöt: Jennica 2+0, Sira 1+1, Saara 1+1, Lilja 1+0, Liina 0+1

Factor: Irkku 5+5+10 torjuntaa
Ervi: Sara Vantos 9+5+9 torjuntaa

Joukkueen sisäisen tsemppipalkinnon sai maalissa loistanut Irkku

Ottelun tilastot

Valokuvia ottelusta

Harjoittelu jatkuu ja seuraava turnaus pelataan Tammikuussa 2021!

Kiitos Porvoolle turnausjärjestelyistä, vastustajille sekä omille toimihenkilöille ja pelaajille!

Hyvää Joulun odotusta kaikille !