Ajankohtaista

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.​

Tähtiseura-ohjelman laatutekijät täyttävät seurat tunnistaa Tähtimerkistä. ​Tähtimerkki on lupaus laadusta. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan vastuullisesti, kuunnellaan ja kannustetaan osallistujia, reagoidaan ympärillä tapahtuviin muutoksiin, toimitaan modernisti ja vaikutetaan toimintaympäristöön.​ Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan ja kehittyä.

Tähtimerkin osa-alueita ovat: lapset ja nuoret (vihreä tähtimerkki)aikuiset (punainen tähtimerkki) sekä huippu-urheiluseuratoiminta (sininen tähtimerkki).

FB Factorille on myönnetty jo marraskuussa 2018 Tähtimerkki lasten ja nuorten liikunnan osalta. Tänään seuralle myönnetään myös Tähtimerkki aikuisten liikunnan osalta. Kahden Tähtimerkin seurat ovat melko harvinaisia. Koko valtakunnan tasolla salibandyseuroista vain Westend Indiansilla on Factorin lisäksi kaksi Tähtimerkkiä. Pohjois-Karjalassa kaikki lajit mukaan lukien kaksi Tähtimerkkiä on Joensuun Uimaseuralla, Joen Volilla ja Karjalan Tenniksellä. Ja nyt siis myös FB Factorilla.