Ajankohtaista

Kuopion turnauksesta perutut Josba pelit pelattiin sunnuntaina osana harrastesählytapahtumaa. Tälläkin kertaa 7 pelaajaa oli poissa peleistä, mutta kaksi erillistä joukkuetta saatiin jalkeille. Pihka tosin joutui urakoimaan molempien joukkueiden maalilla.

Josba – FB Factor Carelia 3-3 
Ensimmäisessä pelissä 2011-2012 syntyneistä tytöistä muodostettu Carelia väänsi tasaisesti Josbaa vastaan. Tytöt johtivat peliä jo 2-0 ja uudestaan vielä 3-2, mutta Josba tuli puoliminuuttia ennen pelin loppua tasoihin. Hienosti nuoremmat tytöt ovat menneet eteenpäin, kun vertaa syksyllä pelattuun harjoitusotteluun Josbaa vastaan missä ei oikein meinattu pysyä vauhdissa mukana. Eikä tietysti ole tarveskaan, kun Josban pelaajat ovat pääsääntöisesti 2010 syntyneitä. Arcticissa lainassa ollut maalivahti Pihka tuurasi mainiosti kipeenä ollutta Terhiä.

Valokuvia ottelusta

FB Factor Arctic – Josba 7-2
Toisessa pelissä 2010 syntyneistä tytöistä muodostettu Arctic iloitteli hienon voiton. Varsinkin tutkapari Jenna-Kristiina rakenteli todella komeita maaleja ja useampaankin olisi ollut paikkoja. Pikkuhiljaa rupeaa uudet opit ja kuviot onnistumaan tytöiltä ja peli menee suunnitellusti pikku hiljaa eteenpäin. Puolustuspelaaminen on parantunut hurjasti ja syöttö ja laukaisutaitoa on tullut myös tytöille lisää. Tavoite on kehittää tyttöjä kauden aikana niin paljon että ovat valtiita sitten pelaamaan ensi kaudella T14 sarjassa kovempia pelejä.

Valokuvia ottelusta

T12 tytöillä on vielä muutamat treenit ennen joulutauolle rauhoittumista. Pelit jatkuvat sitten 15.1.2022 Varkaudessa