Tyttösäbän superviikonloppu pelattiin viikolla 47, kun T14 joukkueet kohtasivat lauantaina Nilsiässä ja T16 sarja sai sunnuntaina jatkoa Rantakylässä. Moni tytöistä pelasi molemmissa turnauksissa ja hurjimmille pelejä kertyi jopa 5-6. Valmentajat olivat joko flunssassa tai kiinni muissa töissä, joten koko viikonloppu mentiin tuuraavien valmentajien voimin – tästä suuret kiitokset Monna Kärjelle ja Jouni Kuivalaiselle.

T14 Nilsiä 27.11.

Flunssa-aalto vei Factorin kokoonpanosta suuren osan ja moni pelaajista pelasi niin Carelian kuin Arcticin riveissä, jotta molemmille puolille saataisiin edes 9+1 pelaajaa. Myös maalivahdit löydettiin tällä kertaa kenttäpelaajista, kun Oona ja Elsa pelasivat molemmat kaksi peliä maalissa ja toiset kaksi kentällä. Meno oli kuitenkin kohdillaan eikä pelaajavaje hidastanut maalintekoa. Arctic kaatoi päivän ensimmäisessä pelissä Welhot mustan 20-2, Carelia voitti Welhot keltaisen 12-1, Arctic jatkoi voittoputkeaan Apasseista lukemin 14-5 ja myös Carelia voitti Welhot mustan 11-5.

Turnauksen tilastot

T16 Rantakylä 28.11.

Pelit jatkuivat heti aamusta Rantakylässä, kun T16 aluesarjajoukkue kohtasi kotijoukkue Josban. Edellisen päivän pelit eivät vielä jalassa painaneet, vaan Josba kaatui kahden erän jälkeen keskeytyksellä lukemin 12-0. Lyhyt tauko ja päivän toisessa pelissä vastassa oli Hatsina. Ensimmäinen erä sujui vielä hyvin, mutta ketjumuutosten jälkeen pelaajat valtasi hämmennys ja hoppu eikä oikeat ketjulliset meinanneet löytyä samaan aikaan kentälle. Välillä oli lähellä jäähy väärästä vaihdosta, kun taas puolet ajasta kentältä puuttuu yksi pelaaja. Pallo pysyi kuitenkin hyvin Factorin hallussa ja voitto tuli selkein lukemin 10-2. Vastustajan maalit tulivat ylivoimapeleistä, kun Factorin puolustus rakoili ja Hatsina pääsi vetämään keskikentän puolelta.

Jälleen täysien pisteiden viikonloppu, minkä jälkeen on mukava siirtyä joululomalle. Pelit jatkuvat heti ensi vuonna tammikuun alussa, kun T14 sarja jatkuu kotiturnauksella Kylmäojalla. T16 aluesarjassa Factorin kokoonpano muuttuu hieman, kun helmikuusta lähtien SM-sarja pelaajat eivät saa olla enää aluesarjassa mukana. Tähän on kuitenkin valmistauduttu ja tavoite on viedä sarja puhtaalla pelillä loppuun asti.