Ajankohtaista

Kauden viimeiseen turnaukseen lähdettiin pelaamaan ilman A-tyttöjä, joilla oli omat pelit samaan aikaan Helsingissä. Kaikki pelikuntoiset naispelaajat olivat mukana sekä mukaan liittyi myös viime kauden pelaajista Riikka sekä C-tytöistä pari Veeraa. Viimeisen turnauksen kunniaksi joukkueen kokoonpanosta löytyi Team Heikkilä. Pelaajina Noora, Riikka ja Veera sekä valmentajana Jarkko että huoltajana Katja

TuuU – FB Factor 2-8 (0-3, 1-3, 1-2)
Kotiturnauksen ensimmäinen peli oli sarjan jumbofinaali. Kauden kolmesta edellisestä kohtaamisesta yksi oli päättynyt tasan ja molemmat olivat voittaneet kertaalleen. Tällä kertaa voittajasta ei kyllä ollut missään vaiheessa epäilystä. Factorin naiset pelasivat iloista peliä alusta loppuun saakka. Kaikki kolme kentällistä onnistuivat luomaan maalipaikkoja ja onnistuivat myös maalinteossa. Maalilla Anne pelasi varmasti läpi ottelun. Ottelun koomisen hetki oli varmaan loppuhuutojen jälkeen, kun kättelykiellon seurauksena pelaajat antoivat toisilleen mitä ihmeellisimpiä jalkatervehdyksiä.

Factorin pistenaiset: Merike 2+1, Silja 1+2, Fanni 1+1, Else 1+1, Maija 1+0, Noora S 1+0, Veera H 1+0, Veera L 0+1, Satu 0+1

Ottelun tilastot

FB Factor – FBI 4-6 (2-2, 2-3, 0-1)
Päivän toisessa pelissä ei Factorilla ollut enää mitään panosta. FBI:lla sitten olikin vielä panosta kivasti. Voittamalla peli he taistelisivat vielä sarjan voitosta ja mestaruuspokaalista. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä aina loppuun saakka ja maalipaikkoja oli Factorilla riittävästi, vaikka voittoon asti. Peli-ilme oli naisilla hyvä tässäkin ottelussa alusta loppuun, eikä tuskastumista näkynyt missään vaiheessa. Erityismaininta vikkelille junnuille Veeroille, jotka aiheuttivat hätää vastustajan puolustajille vaihto toisensa jälkeen ja pääsiväthän he molemmat myös maalin makuun. Iisalmen naisista muodostui kauden pahin haaste. Neljästä pelatusta pelistä Factorin naiset saivat ainoastaan yhden pisteen.

Factorin pistenaiset: Veera H 1+1, Veera L 1+1, Merike 0+2, Silja 1+0, Else 1+0

Ottelun tilastot

Naisten sarjakausi on nyt saatu päätökseen ja sijoitus sarjassa on sama kuin viime kaudella eli neljäs. Pisteitä, voittoja ja tasapelejä on tasan tarkkaan yhtä monta kuin viime kaudellakin. Ainut asia mikä muuttui on se, että Pohjois-Karjalan naistensarjojen ”ykkösjoukkueen ” titteli siirtyi nyt Factorille. Tämä antaa kyllä synkän kuvan alueen naisjoukkueiden tasosta, jos tällä sijoituksella sen tittelin saavutti.

Kiitokset kaudesta kaikille joukkueen toiminnassa mukana olleille, yhteistyökumppaneille, vastustajille, tuomareille, katsojille ja ihan kaikille, jotka jollain tavalla naisten II-divisioonan toimintaan liittyvät.

Nähdään uudella innolla kaudella 2020-2021