Factorin naisten II-joukkue aloitti salibandy kauden naisten III-divisioonan turnauksessa Juuan liikuntahallilla. Juukaan saatiin 2 täyttä viisikkoa ja kaksi maalivahtia.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui SBS Jekku. Ensimmäinen erä meni tutustuessa uuteen pelityyliin ja ketjukavereihin sekä liukkaan parketin saloihin. Erät 2-0, 1-0, 2-1. Factor otti ansaitun 5-1 voiton.

Factorin pistenaiset: Julia 1+1, Nella 1+1, Salla 1+0, Marga 1+0, Saara 1+0, Venla 0+1

Toisessa pelissä vastaan asettui Coach Team.

Nyt parketti oli jo tutumpi ja ensi minuuteista lähtien pelin painopiste oli vastustajan päädyssä ja vain vastustajan maalivahdin loisto torjunnat (41) pitivät coachin mukana pelissä. 8-1 voito ei jättänyt kuitenkaan epäselvyyttä joukkueiden paremmuudesta. Tavoite täyttyi ja Factor jatkaa kohti seuraavaa turnausta sarjan piikki paikalla puhtaalla pelillä.

Factorin pistenaiset: Saara 3+1, Julia 2+2, Salla 2+2, Moona 1+2, Eevi 0+1