Ajankohtaista

Naisten II-divisioona jatkui Kontiolahdessa. Vastassa olivat kovat Savon joukkueet JorJy ja Varta jotka löytyivät ennen turnausta sarjataulukon sijoilta 1 ja 2. Kumpaakaan näistä joukkueista ei onnistuttu voittamaan ensimmäisellä kierroksella.

JorJy – FB Factor II 3-12 (2-3, 1-3, 0-6)
Sunnuntaina ensimmäinen vastustaja oli Jorjy. Eka erä meni tasaisissa tunnelmissa, joka näkyy tilastoissa mutta toisessa ja kolmannessa erässä Factor sai väsyneistä vastustajista yliotteen. Peli oli loppujen lopuksi hyvää tekemistä kokeneita jorjylaisia vastaan. Parhaana pelaajana palkittiin Nepe 4+2 tehopisteillä.

Factorin pistenaiset: Nepe 4+2, Lilja 3+1, Saara 2+1, Nella 0+3, Moona 2+0, Veera 1+1, Kaisa 0+1, Mila 0+1, Julia 0+1

Ottelun tilastot

FB Factor II – VarTa 4-2 (2-0, 0-2, 2-0)
Toinen peli oli sarjakärkeä vartaa vastaan. Vartalla oli voittoputki päällä mitä factorilaiset lähtivät katkaisemaan. Ensimmäisessä erässä Factor sai hyvän pallonhallinan ja sen tuloksena kaksi maalia. Toiseen erään lähdettiin siis kahden maalin johtoasemassa. Toisessa erässä Varta pääsi kaventamaan ja tasoihin. Peli oli tasaista koko ajan ja laukauksia saatiin hyvin vastustajan maalille. Kolmanteen erään lähdettiin siis tasoissa. Erä oli melkein samanlainen kuin ensimmäinenkin. Junnut tekivät kaksi maalia, joka varmistin voiton, vaikka Varta yritti kaventaa ilman maalivahtia tuloksetta. Eli vartan voittoputki katkesi ja onnistunut päivä takana Tässä pelissä parhaan pelaajan palkinnon sai irkku hienoilla torjunnoilla maalissa. Molemmat pelit pelattiin puoliksi maalivahtejen puolesta.

Factorin pistenaiset: LIlja 1+2, Nepe 2+0, Caro 1+0, Julia 0+1, Kaisa 0+1

Reilun kuukauden joulutaon jälkeen pelit jatkuvat 9.1.2022 Joensuun turnauksella. Silloin vastassa Jekku ja Tupis

Raportin kirjoittivat veskarimme Sara ja Irkku