Ajankohtaista

Kauden toinen aluesarjaturnaus pelattiin Kuopiossa. Karanteenien takia yksi joukkue joutui jäämään kokoaan pois turnauksesta ja Factorin riveistäkin puuttui peräti 8 tyttöä. Mukana olleet tytöt taistelivat kunniakkaasti ja molemmille joukkueellemme lähti mukaan yksi voitto ja yksi tappio.

Welhot keltainen – Factor Carelia 5-12
Ensimmäisessä pelissä vastakkain olivat Welhojen ja Factorin nuorempia tyttöjä. Vähän molemmat olivat joutuneet sekoittamaan joukkueita poissa olojen takia. Factorin nuoret tytöt esittivät välillä tosi hienoja syöttöjä ja maalintekotaitoa.

VarTa – Factor Arctic 2-6
Factorin isommat tytöt kohtasit ensimmäisessä pelissä VarTan. Myös tän oli vähän jouduttu joukkuetta täydentämään nuoremmista tytöistä kun kolme pelaajaa oli poissa. Factorin tytöillä oli maalipaikkoja tehdä vaikka toistakymmentä maalia, mutta puolta tusinaa enempää niitä ei tällä kertaa saatu.

VarTa – Factor Carelia 4-3
Ruokatauon jälkeen oli nuorempien vuoro päästä pelaamaan VarTaa vastaan. Peli pysyi tiukkana ja jännittävänä aina loppuun saakka. Tällä kertaa pisteet matkasivat Varkauteen.

Factor Arctic – Welhot musta 7-14
Päivän päätteeksi vielä Factorin ja Welhojen vanhemmat tytöt iskivät yhteen. Osalle Factroin tytöistä peli oli jo päivän kolmas ja vielä T10 ikäiselle maalivahti Terhille jo neljäs. Peli pysyi tasaisena ensimmäiset 20 minuuttiia mutta Welhot veivät viimeisen 10 minuuttisen selvästi 8-1 ja koko pelin 14-7.

T12 tyttöjen seuraava aluesarjaturnaus pelataan 15.1.2021 Varkaudessa.