Ajankohtaista

Kauden toinen 2. divisioona turnaus pelattiin Joensuussa Raatekankaan liikuntakeskuksella. Factorin joukkue oli aivan erinäköinen kuin kauden ensimmäisessä turnauksessa. Ensimmäisessä turnauksessa pelanneista pelaajista mukana oli tällä kertaa vain 5 pelaajaa, kun samana viikonloppunan oli sekä T18 että T16 tyttöjen pelit. Mukana oli peräti viisi sellaista pelaajaa jotka eivät olleet aikaisemmin pelanneet naisten sarjapelejä.

FB Factor II – TuuU 5-1 (2-1, 1-0, 2-0)
Aamun ensimmäinen peli oli ns kärkikamppailu. Molemmat joukkueet olivat voittaneet ensimmäisessä turnauksessa kummatkin pelinsä, ja kun vielä muistaa miten Tupis on vuosien saatossa kurnuuttanut Factorin joukkueita, niin lähtöasetelmat olivat enemmän kuin kutkuttavat. Tällä kertaa Tupiksella ei ollut palaa, kun Edustusjoukkueesta lainassa olleet Julia, Veera, Aino ja Iita vahvistettuna 2008-syntyneellä Elsalla, pistivät tuulemaan. Ja kun maalissa Saralla oli tartunta kunnossa, niin Factorin naisille herkullinen 5-1 voitto.

Factorin pistenaiset: Julia 3+1, Elsa 1+2, Veera 1+0, Aino 0+1, Iita 0+1

Ottelun tilastot

Veikot – FB Factor 4-1 (3-0, 1-1, 0-0)
Toisessa pelissä vastassa oli Veikot Savonmaalta. Kovaa pelanneet Veikottaret eivät armoa tunteneet eivätkä sitä antaneet, vaan tuottivat II-joukkueella kauden ensimmäisen tappion. Factorilla oli useampikin ylivoimatilanne mutta niitä ei tällä kertaa pystytty hyödyntämään. Pisteet siis ansaitusti Vuorelaan.
Kiitokset Poppiskelle joka tuurasi Oulussa ollutta valmennusta enemmän kuin hyvin.

Factorin pistenaiset: Veera 1+0, Julia 0+1

Ottelun tilastot

2. divisioonan seuraava turnaus pelataan 3.12.2022 Varkaudessa. Saa nähdä millanen joukkue silloin jalkeille saadaan. Ainakin T18 pelit menevät silloinkin päällekkäin.