Ajankohtaista

Naisten II-divisioona jatkui Kontiolahdessa Factorin kotiturnauksella. Jälleen joukkueen riveihin saatiin puolenkymmentä uutta pelaajaa, jotka eivät olleet vielä päässeet mukaan aikasempiin peleihin. Tunkua kotiturnaukseen oli sen verran että osa pelaasita mahtui kokoonpanoon vaan toiseen peliin ja lähestulkoon kaikki T16 tytöt jätettiin tällä kertaa kokonaan pois turnauksesta.

SBS Jekku – FB Factor II 1-13 (1-3, 0-5, 0-5)
Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa oli liperiläinen Jekku. Ensimmäisessä erässä vielä käynnisteltiin konetta ja peruuteltiin pallon menetysten jälkeen. Puhuttelu erätauolla tuotti tulosta ja liike pallottona parani merkittävästi ja vastustaja ei päässyt käytännössä pois omasta päädystään ollenkaan. Maaleja napsui tasaiseen tahtiin ja kaikki kolme kentällistä sai onnistumisia. Peli päättyi keskeytyksellä noin viisi minuuttia ennen pelin loppua.

Factorin pistenaiset: Nepe 2+0, Saara 2+1, Caro 1+2, Veera 1+2, Julia 2+0, Hete 1+1, Sini 1+1, Marga 1+0, Venla 1+0, Memmu 1+0, Irkku 0+1, Eevi 0+1, Nella 0+1

Ottelun tilastot

FB Factor II – TuuU 3-6 (1-3, 2-2, 0-1)
Peli sai loistavan alun kun pallo löysi tiensä Tuoiksen maaliin jo 9 sekunnin kohdalla. Helppo aamu peli ja loistava alku toi varmaan pelaajille hyvän olontunteen ja toisessa pelissä konetta ei saatu käyntiin ollenkaan. Tupiksen kokeneet pelaajat käyttivät maalipaikkansa tosi tehokkaasti hyväkseen, kun taas Factorin viimeistely oli tehotonta. Factorin naisten olisi pitänyt juosta kahdella kentällisellä pelanneelta Tupikselta jalat alta, mutta tällä kertaa siihen ei pystytty. Kaikki kunnia viisaasti pelanneelle vastustajalle.

Factorin pistenaiset: Jennica 2+0, Veera 1+0, Saara 0+1, Hete 0+1

Ottelun tilastot

Ensimmäinen kierros sarjaa on nyt takana ja pelit jatkuvat 28.11.2021 Kontiolahdessa. Silloin vuoden viimeisessä turnauksessa vastassa ovat kovat Savon joukkueet VarTa ja JorJy.