Vaikka hiihtoloma alkoi ja korona edelleen jyllää myös Kontiolahdella, niin kauden viimeiseen turnaukseen päästiin lähtemään 17 tytön voimin. Otteluohjelma meni uusiksi vielä ennen turnausta Josban jäätyä pois peleiltä, joten vastassa olivat ainoastaan Savolaiset joukkueet.

Welhot musta – FB Factor Carelia 23-2
Ensimmäisessä pelissä Carelian nuorilla oli kylmäkyyti. Welhoilla oli koko turnauksessa ainaoastaan 8 kenttäpelaajaa ja he pelasivat kaikissa peleissä. Mukana näissä pelaajissa olivat myös ne tytöt jotka pelaavat T14 sarjassa ja sen huomasi tasoerossa. Ei siis hirveesti jäänyt kerrottavaa tästä pelistä.

FB Factor Arctic – VarTa 10-2
Arcticin tytöt pelasivat ensimmäisen pelinsä VarTaa vastaan. Vaikka VarTa siirtyi nopeasti 1-0 johtoon niin se ei  Arcticin tyttöjä häirinnyt. Mitä pidemmälle ottelu eteni niin sitä paremmin peli rullasi ja tytöt tekivät näyttäviä maaleja.

FB Factor Carelia – Welhot keltainen 2-13
Pienen tauon jälkeen Carelian tytöt pääsivät pelaamaan uudestaan Welhoja vastaan. Tällä kertaa lopputulos ei ollut niin suuri kuin ekassa pelissä. Carelian tytöt pelasivat jo selkeästi rohkeammin ja uskalsivat mennä reippaammin isompien vastustajien kimppuun.

FB Factor Arctic – Welhot keltainen 8-5
Päivän neljännessä pelissä Arcticin isommat tytöt pääsivät ottamaan mittaa Welhoista. Arcticin tytöt menivät ensimmäisessä erässä jo 5-1 johtoon ennen kuin peli rupesi tasoittumaan. Toisessa erässä maaleja tehtiin sitten vuorotahtiin ja lopulta Arcticille kolmen maalin voitto

VarTa – FB Factor Carelia 9-3
Turnauksen päätteeksi Carelia kohtasi vielä VarTan. Päivän päätteeksi väsy alkoi jo painaa jaloissa ja VarTan iso kokoiset tytöt juoksivat Carelialta jalat alta. Hienosti nuoremmat tytöt taistelivat kaikissa päivän kolmessa pelissä, mutta tällä kertaa sekään ei riittänyt voittoihin.

T12 tyttöjen kausi saa arvoisensa päätöksen aluelopputurnauksen muodossa 9.4.2022 Kontiolahden liikuntahallilla.