Lauantain iloksi bussin suunta oli aivan uusi, päästiin matkaamaan halki Suomen, Vaasaan. Matkassa vajaa joukkue ja vastuuta tarjolla uusilla pelipaikoilla ja eri ketjukavereiden kanssaIllalla happihyppelyt Vaasan ytimessä ja yöpyminen viihtyisässä Vaakunassa. Valmiina kohti tärkeitä seuraavan päivän pelejä.

FB Factor- FBC Turku 2-3 (0-1, 1-1, 1-1)
Jo tuttuun tapaan erän alkuun saa vastustaja ilmaisen johtoaseman ja maalin häviöllä käydään erätauolla. Factorin tytöt olivat paljon pallossa ja maalipaikoilla, tänään suurin osa vedoista ei kuitenkaan löytänyt verkon perille. Pelaamisen sisältöön täytyy olla tyytyväinen, peli kun alkoi löytää jälleen hyviin uomiin. Taistelu ja tahto oli kovaa, tänään se ei riittänyt ihan kääntämään ottelua meidän eduksi.

Factorin pistetytöt: Saara 1+1, Jennica 1+0, Moona 0+1
Torjunnat Minttu 19
Torjunnat Väänänen/FBC Turku 16

Joukkueen omassa palkitsemisessa maininnan sai Elsa.

Valokuvia ottelusta

SBS Wirmo- FB Factor 4-6 (2-1, 1-3, 1-2)
Wirmo oli valmiimpi ja tarkempi ottelun ensimmäisessä erässä ja siitä ansaittu 2-0 johtoasema. Factorin tytöt pelasivat hyvää peliä ja maalipaikkoja luotiin useita, mutta lopullinen tarkkuus jäi puuttumaan. Pienet virheet voitiin lukea tulostaululta. Aivan ensimmäisen erän loppuun saatiin ylös pitkä avaus, josta ei enää erehdytty. Koko päivän loistavia otteita esittänyt Nepe toimitti palloa sinne minne pitää. Näin päästiin peliin mukaan myös maalien valossa.

Toisen ja kolmannen erän Factorin hienoinen pelinhallinta alkoi tuottamaan enemmän osumia vastustajan verkkoon. Paljon myös tuhlailtiin paikkoja ja osa jäi uhrautuviin Wirmon puolustajiin. Maalivahdille peli oli vaikea, yllättävät maalipaikat vastahyökkäyksistä olivat heti vaarallisia.

Factorin pistetytöt: Saara 3+0, Nepe 2+0, Sira 1+ 1,Moona 0+1, Kaisa 0+1, Elsa 0+1, Nella 0+1, Jennica 0+1.

Torjunnat 19 Minttu/Factor
Torjunnat 23 Suopajärvi/Wirmo

Joukkueen omassa palkitsemisessa muistamisen sai Moona.

SM-sarjan viimeinen turnaus pelataan 19.3.2022 Kontiolahden liikuntahallilla. Sillon pelissä on suorapaikka SM-lopputurnaukseen.