Kauden kolmanteen turnaukseen matkattiin Lieksaan. Sairastelujen myötä useampi peluri oli poissa ja tällä kertaa varsinkin flunssa tuntui kurittavan erityisesti puolustajia.  Moni pelaaja saikin ahertaa useamman pelin. Päivän aikana huomattiin, ettei kestävyysharjoitteita ole tehty turhaan.

Carelian päivän yhteenveto
Lieksan Into – Carelia 8–11
Carelia – Varta Musta 2–10

Turnaus pyöräytettiin käyntiin Lieksan Intoa vastaan. Maalin teon aloitti Into parin minuutin pelin jälkeen. Ensimmäinen erä eteni tasaisesti aina erän loppuun saakka. Erän viimeisellä tehdyt kaksi osumaa kasvattivat johdon pariin maaliin.  Toinen erä myötäili pitkälti ensimmäistä erää, tilanteita nähtiin molemmissa päädyissä. Kolmannessa erässä Into sai pelin juonesta kiinni ja maaleja tehtiin vuoron perään. Toisessa erässä hankitun kolmen maalin johdon turvin Carelia korjasi voiton tästä pelistä.

Carelia kohtasi päivän toisessa pelisään kivi kovan Varta Mustan. Vartan ykköskenttä oli koko pelin askeleen pari edellä meitä. Peli tarjosi hyvää oppia puolustamisesta ja vastahyökkäysiin lähdöistä.

Polarin päivän yhteenveto
Papas – Polar 8–3
Polar – Varta Valkea 13–1

Polar lähti haastaan ensimmäisessä pelissään Kajaanin Papasta. Ensimmäinen erä meni hiukan tunnustellen ja pelimoodia käynnistellen. Paikkoja oli, mutta pallo ei vielä verkon perukoille asti tietään löytänyt. Toisessa eräässä saatiin juonesta kiinni. Puolustamisessa onnistuttiin ja maaleja tehtiin pari kappaletta, erä meille 2-1. Kolmannessa erässä ote herpaantui hiukan jonka myötä ero kasvoi kuuteen maalin. Aivan erän lopussa tehtiin vielä kaventava maali.

Tunti taukoa ja vastassa Varta Valkea. Heti pelin alussa huomasi, että hyvästä Papas pelistä oltiin saatu itseluottamusta. Myös harjoitellut asiat alkavat näkymään kentällä ja sen myötä myös maalipaikkojen määrä on lisääntynyt. Tässä pelissä onnistuttiin käyttämään maalipaikat hyödyksi. Maaleja tehtiin tasaista tahtia ja mikä parasta niin onnistumisia nähtiin laajalla rintamalla.

Arcticin päivän yhteenveto
Arctic – Papas 6–5
Welhot Keltainen – Arctic 4–13

Moni Arctikin pelaaja oli jo urakoinut useammassa pelissä, joten hiukan jännityksellä odotettiin, että vieläkö puhtia riittää ”omiin” peleihin ja riittihän sitä. Ensin kohdattiin Papas. Pelistä muodostui todella kaksijakoinen. Pelin puolessa välissä oltiin karattu jo 6-1 johtoon. Puolen välin jälkeen peli hiukan passivoitui, joka tarjosi vastustajalle mahdollisuuden kirin aloittamiseen. Toki maalipaikkoja oli meilläkin, mutta jostain syystä pallo ei vaan halunnut enää mennä maaliin. Kolmanteen erään tilanteesta 6-2. Erä oli meidän osalta maaliton. Lopulta jännittävien vaiheiden jälkeen peli meille maalin erolla.

Päivän viimeiseen peliin vastaan asettui Welhot Keltainen. Kaksi ensimmäistä erää pelattiin tasaväkisesti ja maaleja tehtiin vuoron perään. Päästiin ensimmäisen kerran pelissä johtoon ajassa 29:59. Kahden ensimmäisen erän perusteella kolmannesta erästä odotettiin jännittävää. Kävi kuitenkin toisin. Maalipaikkojen tehokkaan hyödyntämisen myötä onnistuttiin kahdeksan kertaa ja kurinalaisen puolustuksen myötä pidettiin omapää puhtaana. Tehokas kolmas erä ratkaisi pelin meille.