T16 1. divisioona sai jatkoa 18.2. Jyväskylässä, jonne saimme vuorostaan taas melkein kaikki pelaajat mukaan. 14 kenttäpelaajan voimin lähdettiin hakemaan iloista ja rentoa peliä muutaman uuden pelipaikan vauhdittamina. Tämä näytti tuoneen intoa lisää ja maaleja Factorin toimesta nähtiin tähän päivään 25.

FB Factor – PSS 14-2
PSS tiedettiin tulevan kropalla kovaa, joten tavoite oli olla valmiita fyysiseen peliin. Ensimmäisen erän alku oli tasaista ja fyysisen pelin osalta vielä vähän lämmiteltiin. Irina torjui maalilla muutaman vaaranpaikan, mutta pelin edetessä ja Factorin ottaessa pelin haltuun, ei Irkulle jäänyt paljon tehtävää. Kun ensimmäinen maali saatiin tehtyä ensimmäisen erän puolivälin paikkeilla, alkoi niitä tulla tasaiseen tahtiin.

Toisen erän jälkeen peli oli Factorille jo 9–0, ja 10–0 maalin jälkeen vastustaja sai muutaman minuutin sisään kavennettua peliä kahdella maalilla. Factorin tytöt kuitenkin jatkoivat omaa raikasta ja luovaa peliään, ja peli päättyi lopulta keskeytykseen kaksi minuuttia ennen kolmannen erän loppua.

Pelissä nähtiin myös hurja tilanne, kun Factorin ja PSS:n pelaajat lensivät laidan yli ja Factorin pelaaja sai iskun päähän. Hoitohenkilökunta tuli tarkastamaan mahdolliset vammat ja tästä selvittiin onneksi vain säikähdyksellä.

Factorin pistetytöt: Lilja 6-0, Minea 3+2, Liina 1+3, Kaisa 0+3, Aino 2+0, Tuuli 1+1, Elsa 1+1, Neea 0+2, Maija 0+1

Ottelutilastot

O2 Jyväskylä – FB Factor 4–11
Tähän peliin ja pelin aikana muuttui taas muutama pelipaikka erinäisten vaivojen takia, mutta näihin muutoksiin sopeuduttiin hyvin. Vaikka kukaan ei myöntänytkään, näytti peli jo alussa siltä, että jaloissa jo vähän painaa. Vastustaja tuli kovasti kropalla, kuten odotettua, ja Factorilla oli haasteita pysyä mukana. Factor teki kuitenkin ensimmäisen maalin ja pysyi koko ajan johdossa, mutta vastustaja pääsi neljästi iskemään melkein heti Factorin maalin jälkeen.

Peli lähti sujumaan kunnolla oikeastaan vasta viimeisellä kymmenellä minuutilla, kun Factor vihdoin sai repäistyä eron tuttuun tapaan useaan maaliin. Vaikka peli olikin nihkeä pitkään, on oltava tyytyväinen siihen, kuinka hyvin pelaajat sopeutuivat monesti muuttuviin pelipaikkoihin ja ketjuihin loukkaantumisten vuoksi, neljän pelaajan ollessa sivussa viimeisestä erästä.

Factorin pistetytöt: Minea 2+3, Elsa 4+0, Aino 3+1, Liina 1+1, Lilja 1+0, Irkku 0+1, Tuuli 0+1, Vilma 0+1, Minni 0+1,

Saldona taas täydet neljä pistettä ja mukava lisä Factorin tehtyihin maaleihin, joita tähän mennessä 1. divisioonassa on kertynyt yhdeksään peliin 76. Vielä kolme turnausta runkosarjaa jäljellä ja tavoitteena on päästä kahden parhaan joukosta play-offeihin.