Tällä kertaa yövyimme puolessa välissä matkaa Jyväskylässä, koska Tampereen hotellit olivat täynnä NHL-pelien takia. Maalivahdit ja neljä kenttäpelaja olivat T-18 tyttöjen mukana Oulussa, josta he saapuivat junalla Jyväskylään lauantaina iltamyöhään.

Factor – Pirkat 2-6
Liekö ollut aamu-unisuutta vai liika puristamista, sillä ensimmäinen peli Pirkkoja vastaan oli flegmaattista ja laiskaa. Pallonhallinta oli  selkeästi Factorilla  ja vetoja saatiin maalia kohden kolmisenmymmentä mutta maski puuttui ja Pirkkojen maalivahti oli liekeissä. Pallonhallinasta ja vedoista huolimatta vastustaja rankaisi kovalla prosentilla meidän omista virheistä.  Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli vielä 0-1.Toinen erä alkoi meidän tasoitusmaalilla mutta tasoituksen jälkeen kello kävi vain 16 sekuntia kun omissa soi. Factor koetti vaihtaa taktiikkaa ja tiivistää kahteen ketjuun kolmanteen erään sekä ottaa maalivahdin pois viimeisillä minuuteilla, yrityksistä huolimatta tänään ei vaan peli kulkenut.

Factorin pistetytöt: Maria 1+1, Linda 1+1

Factor – Eräviikingit 4-4
Harmittavan tappion jälkeen huolto syötti pelaajille sisua ja yritimme kääntää harmituksen näläksi. Peli näyttikin jo omalta ja pallon hallinta oli myös Factorilla. Pitkästä aikaa teimme myös pelin avausmaalin, joka selvästi toi rentoutta ja peli-iloa tytöille. Ervi tasoitti melkein heti maalin jälkeen mutta peli oli meidän hallinnassa ja puolustuspäässä oli tekemisen meininkiä. Peli oli ensimmäisen erän jälkeen 2-1. räToinen erä alkoi hienosti kahdella maalilla ja parhaimmillaan johtoasema olikin 4-1. Vastustaja sai kuitenkin kavennusmaalin erän loppuun, viimeisen erään lähdettiin kuitenkin maalin johdossa. Päivän viimeiseen erään lähdettiin taistelemaan voitosta. Vastustaja sai kuitenkin taas tasoitettua pelin ja loppupeli taisteltiin kin yhdestä pisteestä, sillä vastustaja sai kaksi ylivoimaa, jotka kuitenkin taisteltiin ja alivoimista selvittiin. Hieno taistelu ja peli näytti paljon paremmalta kokonaisuudestaan kuin päivän ensimmäinen koitos.

Factorin pistetytöt: Elsa 2+0, Lilja 1+0, Minea 1+0, Irkku 0+1, Liina 0+1, Aino 0+1

Päivä oli vaikea mutta tärkeää oli, että pisteputki säilyi ja saimme edes yhden pisteen kotiin viemisiksi. SM-sarjapaikka on yhä omissa käsissä….eli jännitystä luvassa Lahteen.